Last Oasis brzy dorazí do předběžného přístupu
Last Oasis Novinka Last Oasis brzy dorazí do předběžného přístupu

Last Oasis brzy dorazí do předběžného přístupu

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC

V ambiciózním nomádském MMO střetnete i písečné červy.

Reklama

Her s originálními světy není nikdy dost a proto zcela jistě potěší existence připravovaného MMO Last Oasis, jenž se odehrává na Zemi, která se přestala otáčet, což zapříčinilo masivní ohřev celého zemského povrchu.

Veškerá přeživší populace tedy musí zůstat v pohybu, aby se dokázala úspěšně skrýt před nebezpečným slunečním svitem. A jelikož při takovém neustálém pohybu člověk nepobere příliš mnoho zásob, tak lidé začali vyhotovovat speciální dřevěné a větrem poháněné kráčející stroje, které slouží k transportu, boji a sběru surovin. Jinými slovy se jedná o pohybující se základnu.

No a jelikož půjde o masivně multiplayerovou hru, budete na svých cestách potkávat ostatní hráče, s kterými budete moci bojovat (nejen jako muž proti muži, ale i jako stroj proti stroji), obchodovat a dokonce i zakládat různé klany, mezi kterými může následně dojít k obrovským bojům.

Zajímavou mechanikou by se taktéž mělo stát i příruční vystřelovací lano, pomocí něhož se stane pohyb po mapě rychlejší a stylovější. Tedy za předpokladu, že se ho naučíte správně ovládat.

Last Oasis má na starosti polské studio Donkey Crew a jedná se o jejich prvotinu. Samotné datum vydání hry sice není známo, ale už brzy by se měla podívat do programu předběžného přístupu na Steamu.

Jo a zmínil jsem, že ve hře budou píseční červi, kteří jakoby vypadli z legendární Duny?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama