Demo Yooka-Laylee and the Impossible Lair
Yooka-Laylee Novinka Demo Yooka-Laylee and the Impossible Lair

Demo Yooka-Laylee and the Impossible Lair

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Dorazí postupně na všechny platformy a nebude časově omezené.

Reklama

Druhý díl plošinovky Yooka-Laylee and the Impossible Lair vyšel na PC, PS4, SW a X1 8. října 2019. Naši velkou recenzi najdete ZDE. Všechny zmíněné platformy zakrátko dostanou i svoji demoverzi. Na PC (Steam) se demo spustí již od 24. ledna, zatímco na konzole dorazí 30. ledna 2020.

Demoverze zahrne úvodní úrovně z plné hry, nebude nijak časově omezená, a co je podstatné, uložené pozice z dema si můžete přenést i do případně zakoupené plné verze, v níž tak nemusíte hrát znovu od začátku. Pokud využijete ukládání do cloudu, v plné verzi se vám uložené pozice automaticky objeví.

Asi namítnete, proč tvůrci z anglického studia Playtonic Games (to jsou bývalí zaměstnanci Rare, kteří z něj odešli a založili si vlastní menší podnik nyní s asi třicítkou vývojářů) nevypustili demo ještě před vydáním hry na podzim minulého roku? Hájí se tím, že jsou malým developerem a neměli volnou kapacitu na tvorbu a konzolové certifikace dema, když právě dokončovali plnou hru.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=rcIUCXpWDaA[/embed]

 


Yooka-Laylee and the Impossible Lair zakoupíte v digitální i krabicové verzi na Xzone, včetně možnosti nákupu oficiální soundtracku či digitálního artbooku.


 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama