Iron Danger má termín vydání
Iron Danger Novinka Iron Danger má termín vydání

Iron Danger má termín vydání

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy Linux Linux Windows PC Apple Mac

a toto taktické RPG s ovládáním času se připomíná i novým videem.

Reklama

Taktické fantasy RPG Iron Danger od malého výrobce Action Squad Studios z finských Helsinek, jehož osazenstvo se rekrutuje ze studií Supercell, Remedy, Redlynx, Rovio a Bugbear, již má konkrétní datum vydání 25. března 2020, kdy na Steamu vyjde pro PC, Macy a Linux. Svět ve válce v je Iron Danger inspirován severskou mytologií říznutou steampunkem, fantasy a stylem tech noir. Iron Danger je první hrou studia.

Vaše postava se stává středem válečného konfliktu s nepřátelskými Seveřany, kdy s pomocí kouzelného krystalu může až o 5 vteřin vracet čas a měnit tím průběh soubojů a událostí. Příběhová kampaň by měla zabrat minimálně 15 hodin hraní a vekou část v ní zaberou taktické bitvy v kombinaci ovládání v reálném čase a tahových příkazů. Podle nového videa sestříhaného z herních záběrů Iron Danger vypadá velmi zajímavě:

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=_DW4t_vLYWg&feature=youtu.be[/embed]

 

Iron Danger se odehrává ve světě vysokých hor, pralesů a klidných jezer, stejně jako ve světě žijících bohů a ocelových monster. Město Kalevala – domov lidí, kteří se vzepřeli bohům a vzdali se jejich ochrany – září uprostřed tohoto světa, samo obklopené městy, moři a lesy pod jeho ochranou. Ale ze zamrzlého severu přichází čarodějná královna vedoucí svou armádu na cestě za pomstou namířenou proti vládcům Kalevaly.

Starodávné ruiny z časů, kdy bohové přebývali na zemi, se otevírají a vypouštějí zapomenuté síly lákající lidi a snažící se ovládnout svět. Stanete se Kipunou, bystrou vesnickou dívkou, do které vstoupí starodávná síla propůjčující moc nad časem a smrtí. Zatímco jste vtahováni do války mezi městem Kalevala a armádami Seveřanů, kterým velí jejich čarodějná královna Lowhee, musíte k ovládnutí této síly použít vlastní rozum. Vaším úkolem je ovládnout tuto moc a použít ji na ochranu lidského společenství, zatímco vaši nepřátelé ji chtějí zapřáhnout ve jménu naprosté zkázy.

 

Iron Danger má termín vydání

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama