České Someday You'll Return oznamuje datum vydání
Someday You'll Return Novinka České Someday You'll Return oznamuje datum vydání

České Someday You'll Return oznamuje datum vydání

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Na hororovou túru po moravských luzích a hájích ještě tento rok.

Reklama

České vývojářské studio CBE Software, založeno Janem Kavanem a Lukášem Medkem, již nějaký ten pátek dělá na velmi dobře vypadající hře Someday You'll Return, v níž na první pohled nalezneme inspiraci tituly jako Vanishing of Ethan Carter či legendárním Silent Hillem.

Budeme v ní sledovat osudy Daniela, jenž se vydal do temných moravských lesů pátrat po své ztracené dceři. Jenomže jak to tak v podobně laděných hrách bývá, hlavní protagonista zde nalezne mnohá hrůzostrašná tajemství, která měla zůstat pohřbena.

V titulu nalezneme i spoustu zajímavých mechanik, které tento kousek odlišují od jiných "walking simulátorů" a dělají ze hry spíše adventuru. Budete tak například tvořit různé rostlinné lektvary, interagovat s prostředím či hledat stopy. Na různých místech následně naleznete reálné QR kódy, po jejichž naskenování čtečkou v mobilním zařízení se vám načtou reálné internetové stránky, pojednávající o dané lokaci. K tomu si na nás autoři připravili i zajímavý systém karmy, od něhož se bude odvíjet závěr hry.

Pokud vás tedy titul zaujal, tak si v kalendáři zakroužkujte datum 14. dubna letošního roku, kdy hra vyjde na PC skrze internetový obchod Steam. Verze pro PlayStation 4 a Xbox One se následně objeví později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama