Jak se daří hrám od Take-Two
Borderlands 3 Novinka Jak se daří hrám od Take-Two

Jak se daří hrám od Take-Two

Johny

Johny

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Prodeje The Outer Worlds, Red Dead Redemption 2 nebo Borderlands 3. A co nová Mafie nebo Bioshock?

Reklama

Další herní společností, u které proběhla konference týkající se finančních statistik za určité období, bylo Take-Two. Tentokrát ale nedošlo k odhalení spousty plánů, ale i tak jsme se dozvěděli pár novinek.

Take-Two se ve třetím čtvrtletí fiskálního roku 2019 nedařilo tak, jako rok předtím, kdy vyšlo Red Dead Redemption 2. Příjmy klesly až o 25% a nenaplnily tak očekávání analytiků.

Největšími tahouny loni bylo Red Dead Redemption 2, Grand Theft Auto V, Grand Theft Auto Online, Red Dead Online, Borderlands 3, The Outer Worlds a NBA 2K20. Ale Borderlands 3 a The Outer Worlds se ani společně nedokázaly vyrovnat úspěchu Red Dead Redemption 2 z předešlého roku.

K dnešnímu dni GTA V prodalo již 120 miliónů kopií, z toho necelých 20 miliónů se prodalo za rok 2019. Take-Two také již rozeslalo více než 29 miliónů kopií RDR2. PC verze hry se postarala o prodej necelých tří miliónů kusů a solidně tak posílila prodeje hry.

Borderlands 3 se pomalu blíží k osmi miliónům prodaných kopií.

The Outer Worlds již prodalo 2 milióny kopií. Switch verze byla odložena na neznámo kdy kvůli koronaviru, který ovlivnil portování hry. Kanceláře týmu Virtuos, který pracuje na portu hry, byly z důvody hrozící nákazy uzavřeny. Switch verze vyjde i v krabičce obsahující cartridge.

Kerbal Space Program rozeslal až 4 miliónů kusů do světa. Druhý díl spatří světlo světa někdy mezi 1. dubnem 2020 a 31. březnem 2021.

Práce na novém Bioshocku pokračuje. Na novinky o hře si ale počkáme ještě pár let.

Na co ale čekat roky nebudeme jsou novinky o nové Mafii. Informace o novém díle se máme dovědět v blízké době. Zároveň se dovíme i o novém projektu, na kterém pracuje tým 2K v Silicon Valley, kteří ještě nemají oficiálně jméno. Hlavou tohoto týmu je spoluzakladatel studia Sledgehammer Games a bývalý ředitel Visceral Games - Michael Condrey.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama