Festival Comic-Con 2020 Prague
Novinka Festival Comic-Con 2020 Prague

Festival Comic-Con 2020 Prague

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One pkgsrc Desková hra

Tento víkend v Praze probíhá velký mezinárodní festival popkultury.

Reklama

Už v pátek začal slavný filmový, seriálový a herní festival Comic-Con 2020, jenž se až do nedělního večera koná tentokrát v Praze, konkrétně v hale O2 universum, která přiléhá k O2 Areně v Praze-Libni. Světový a tradiční festival známý po celé planetě se zaměřuje na filmy, seriály, hry, komiksy a knihy především v žánru sci-fi, fantasy a horor. Tři dny pestré zábavy se zajímavými domácími i zahraničními hosty se odehrávají na ploše více než 12.000 m² nového multifunkčního kongresového centra O₂ universum.

Jako hosté na festivalu vystoupí např. herci Ron Perlman (Hellboy), Casper Van Dien (Hvězdná pěchota), John Rhys-Davies (Gimli z Pána prstenů), Danny John-Jules (Kocour z Červeného trpaslíka) či Ian McElhinney (seriál Hra o trůny). Akce probíhá vždy od 9 hodin až do nedělních 19 hodin. Připraven je bohatý program, včetně počítačových a konzolových her, deskových her, soutěže v cosplay, autogramiád, virtuální reality, workshopů, ukázek 3D tisku a mnoha dalších.

Vstupenky na oba víkendové dny stojí od 1690,- (jednodenní jsou již vyprodány) a koupíte si je předem v síti Ticketmaster či přímo na místě v pokladnách O2 universum. První ročník dnes již mezinárodního festivalu Comic-Con se konal v USA již v roce 1970 a během let se rozrostl na akci s širokým rozsahem populární kultury. Zcela poprvé se tento svátek pořádá nyní i u nás. Veškeré informace a program najdete na stránkách Comic-Conu.

 

Festival Comic-Con 2020 Prague

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama