Guild Wars 2 Novinka Guild Wars 2 dostává retrospektivní update

Guild Wars 2 dostává retrospektivní update

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Windows PC

Prožijte znova první sezónu.

Reklama

Rok 2012 byl ve znamení mnoha podařených her. Dočkali jsme třeba vynikajícího Dishonored, podařeného Far Cry 3, ukončení jedné z největších sci-fi ság Mass Effect 3 (Andromeda neexistuje, ačkoliv to není tak špatná hra, jak ji popisují zlí jazykové), Journey a v jistých kruzích neprávem opomíjené Spec Ops: The Line. Nicméně taktéž vyšlo pokračování dosud nejlepšího (osobní názor) MMORPG Guild Wars.

To nabídlo opravdu mnoho hodin kvalitní zábavy, zajímavý systém questů, zábavné PvP a samozřejmě titulní válčení guild. V průběhu let jsme se dočkali i dvou datadisků (Heart of Thorns a Path of Fire) a samozřejmostí byly i různé updaty, přidávající průběžně menší množství obsahu.

A jednoho takového updatu se dočkáme 17. března, nesoucího název Visions of the Past: Steel and Fire. Ten nabídne příjemný výlet do minulosti hry, kdy se budete moci připojit do řad Steel Warbandu a bojovat po boku Rylanda Steelcatchera, díky čemuž získáte jiný pohled na jisté události ve hře. Následně dokonce převezmete kontrolu nad samotným Rylandem, abyste prozkoumali Darkrime Delves. Příjemným bonusem je taktéž možnost projít si znovu čtyři mise z první sezóny Living Worldu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama