void tRrLM();//Void Terrarium vyjde na západě a Prinny 1•2 míří na Switch
Novinka void tRrLM();//Void Terrarium vyjde na západě a Prinny 1•2 míří na Switch

void tRrLM();//Void Terrarium vyjde na západě a Prinny 1•2 míří na Switch

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch

Novinky u vydavatele NIS America vás určitě potěší.

Reklama

void tRrLM();//Void Terrarium

Společnost NIS America hodlá pro PlayStation 4 a Switch vydat toto léto v Severní Americe a v Evropě na roguelike RPG s nezvyklým názvem void tRrLM ();//Void Terrarium. Hra bude k dispozici i ve fyzické podobě, ale pouze v limitované edici.

Limitovanou edici můžete již nyní koupit v předobjednávce v obchodě NIS America Store (jak pro PlayStation 4 tak i pro Switch, ale prozatím pouze na americkém) a obsahuje kopii hry, sběratelskou krabici, soundtrack Sporific Sounds na CD, náladovník Status Apparatus, sadu odznáčků A.I. Love You, lentikulární klíčenku Tori-Gotchi a plakát Hand-Plucked Hope.

void tRrLM();//Void Terrarium vyjde na západě a Prinny 1•2 míří na Switch

void tRrLM ();//Void Terrarium vyšlo v Japonsku pro PlayStation 4 a Switch 23. ledna. Pokud máte účet na japonském PlayStation Store a Nintendo eShopu, můžete vyzkoušet demo hry.

Pokud vám přijde jméno hry povědomé, nebo aspoň jeho styl, pak určitě uhodnete, že jde o RPG od tvůrců A Rose in the Twilight, htoL#NiQ: The Firefly Diary, případně série Yomawari. Tedy depresivní příběh s roztomilými vizuálními prvky, který je tentokrát zasazený do post-apokalyptického světa. Ten je kontaminován toxickými houbami a vyřazený údržbářský robot v něm najde mezi vyhozeným haraburdí na vrakovišti dívku na pokraji smrti jménem Toriko. Po jejím ošetření se ukáže, že může být dost dobře posledním žijícím člověkem.

Bohužel je dost zranitelná vůči smrtícím podmínkám, panujícím ve vnějším světě. Robot se rozhodne Toriko pomoci a proto pro ni vytvoří útočiště. V teráriu. Aby ji pak zajistil veškeré pohodlí a podmínky pro přežití, musí se osamělý robot vydat do pustiny, shromáždit zdroje a bojoval s potulnými stroji a zmutovanými bytostmi.


Prinny 1•2: Exploded and Reloaded

Dalším oznámením přivádí NIS America svého maskota Prinnyho na konzoli Switch. Prinny 1: Can I Really Be the Hero? a Prinny 2: Dawn of Operation Panties, Dood!, které původně vyšly na PSP, se tak dočkají kolekce Prinny 1•2: Exploded and Reloaded, obohacené o všechen dodatečný obsah ke stažení.

Předobjednat můžete na NIS America Store (prozatím pouze na americkém) speciální edici Just Desserts Edition, obsahující kopii hry, sběratelskou krabici, artbook Prinny's Scrapbook of Memories, soundtrack Prinny's Awesome Mix, postavičku Can I Really Be a Prinny Block? a plakát Asagi Wars EX Alpha Championship Poster.

void tRrLM();//Void Terrarium vyjde na západě a Prinny 1•2 míří na Switch

Zdroj: NIS America

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama