Návratilci z My Hero One’s Justice 2 nebo nový gameplay z Trials of Mana
Captain Tsubasa: Rise of New Champions Novinka Návratilci z My Hero One’s Justice 2 nebo nový gameplay z Trials of Mana

Návratilci z My Hero One’s Justice 2 nebo nový gameplay z Trials of Mana

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Dále nás čeká Captain Tsubasa, edice Sakury Wars a Azur Lane nebo Little Busters!

Reklama

My Hero One’s Justice 2

My Hero One’s Justice 2 se dočkalo nového traileru, ve kterém s nám v rychlosti představí staré známé hratelné postavy z minulého dílu. Konkteréně jde o tyto: Inasa Yoarashi, Shoto Todoroki, Himiko Toga, Ochaco Uraraka, Stain, Tenya Iida, Tsuyu Asui, Momo Yaoyorozu, Denki Kaminari, Kyoka Jiro, Muscular, Fumikage Tokoyami, Dabi, Shota Aizawa, Endeavor, Gran Torino, All For One a nakonec nesmí chybět ani All Might.

My Hero One’s Justice 2 vyjde v Japonsku pro PlayStation 4, Xbox One a Switch 12. března a ve zbytku světa pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a pro PC (prostřednictvím Steamu) 13. března a vy ji už nyní můžete předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

Japonskou verzi traileru najdete na tomto odkazu.


Trials of Mana

Na PlayStation Blogu se objevilo také nové, 20 minut dlouhé gameplay video ze hry Trials of Mana. Za jejím vytvořením stojí PlayStation Underground a kromě boss battlu s Fiegmundem, si v něm tvůrci posvítili na leteckou přepravu po mapě světa, trénink postav a dungeon Labyrinth of Ice.

Remake RPG Trials of Mana vyjde celosvětově pro PlayStation 4, Switch a pro PC (přes Steam) 24. dubna a vy si fyzickou PS4 verzi můžete již nyní předobjednat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk. Hráči, kteří preferují digitální kopie, nebo si předobjednají si Trials of Mana pro Switch nebo PlayStation 4, získají navíc DLC Rabite Adornment, díky kterému dostanou po bitvách více EXP (pouze do úrovně 10). Pokud si hru koupíte do 21. května fyzicky nebo digitálně, získáte stejnou odměnu.

Předobjednávky digitální verze na PlayStation Store obsahují také exkluzivní sadu avatarů se šesti hrdiny hry, zatímco nákupem hry na Steamu do 21. května dostanete DLC Rabite Adornment a exkluzivní sadu tapet.


Captain Tsubasa: Rise of New Champions

Bandai Namco na několika nových screenshotech podrobněji přiblížilo režim Episode New Hero z chystané akce Captain Tsubasa: Rise of New Champions. Tento režim vám dovolí vybudovat si s vašimi oblíbenými postavami vztah, založený na přátelství a díky tomu se naučíte novým dovednostem a prožijete si i trochu těch dramatických scén.

V epizodě New Hero si budete moci vytvořit svou vlastní postavu a připojit se k jedné ze tří prestižních středních škol, které jsou v zemi známy svými talentovanými fotbalovými týmy. Každá škola ale vyniká trochu v něčem jiném. Střední školy Furano z Hokaida je proslulá zaměřením na týmovou spolupráci, Toho akademie v Tokiu je zase všeobecně nejlepší školou v Japonsku a fotbalový tým střední školy Musashi vede talentovaný Jun Misugi.

Jakmile si pak vytvoříte svého avatara a vyberete si klub, bude vaším cílem porazit tým Tsubasy Ozory, tým střední školy Nankatsu a následně budete soutěžit o vstup ligy New Hero.

Captain Tsubasa: Rise of New Champions vyjde pro PlayStation 4, Switch a pro PC (přes Steam) někdy v letošním roce.


Sakura Wars

Sega u nás hodlá vydat hru Sakura Wars hned v několika edicích, bohužel pouze jedna bude k mání fyzicky. Ostatní edice seženete pouze v digitální podobě.

Launch edice nabídne kromě kopie hry také oboustranný obal s původním japonským obalem hry, sadu nálepek s hlavními postavami a Theater Costume Add-on Bundle, ve kterém najdete nové kostýmy pro tyto postavy: Kamiyama, Sakura, Hatsuho, Azami, Anastasia a Claris, vycházející tématicky z různých divadelních akcí Flower Division.

Digitální standardní edice bude kromě kopie hry obsahovat i dynamické téma Imperial Combat Revue pro PlayStation 4 a balíček doplňků Neko Ears Add-On.

Digitální edice Deluxe se samozřejmě neobejde bez kopie hry, ale navíc bude obsahovat Legacy of Love Add-on Bundle, což je balíček kostýmů a hudby na pozadí: The Flower Division of the Imperial Combat Revue (Sakura Wars 1, Sakura Wars 2: Thou Shalt Not Die), The Flower Division of the Paris Combat Revue (Sakura Wars 3: Is Paris Burning?) a The Star Division of the New York Combat Revue (Sakura Wars: So Long, My Love).

Dalším bonusem bude Charming Accessories Add-on Bundle, který obsahuje sadu brýlí, sadu psích ocásků, sadu Angel příslušenství a sadu plavek, dále Neko Ears Add-On Bundle a dynamické téma Imperial Combat Revue pro PlayStation 4.

Kromě těchto informací vypustila Sega i nový trailer a screenshoty (viz níže), zaměřující se na budování vztahů.

Sakura Wars vyšla v Japonsku pro PlayStation 4 v prosinci loňského roku a v Severní Americe a v Evropě vyjde 28. dubna. Launch edici si můžete již nyní předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.


Azur Lane: Crosswave

Compile Heart vydalo krátká gameplay videa ke hře Azur Lane: Crosswave, ve kterých nám přibližuje další hratelné postavy jménem Taihou a Roon. Jedná se o dvě z pěti postav, které do hry půjde stáhnout formou DLC: Taihou (dabing Aoi Yuuki), Formidable (dabing Rie Kugimiya), Roon (dabing Satomi Satou), Le Malin (dabing Haruka Shiraishi) a pátým DLC bude Sirius (dabing Ruriko Aoki). Každý z těchto add-onů bude dále obsahovat tři další Secretary Ship/Combat Support postavy.

Azure Lane: Crosswave je nyní k dispozici ve verzích pro PlayStation 4 a přes Steam pro PC.

Taihou

Roon


Little Busters! Converted Edition

Prototype vydá vizuální román Little Busters! v rozšířené Converted edici ve verzi pro konzoli Switch prostřednictvím Nintendo eShopu 23. dubna. V Japonsku bude tato edice vydána ve stejný den také fyzicky a bude obsahově úplně stejná, jako její západní verze, navíc bude podporovat jako japonský, tak anglický jazyk

Little Busters! Converted Edition pro Switch bude obsahovat všechny další přídavky a rozšíření, implementované do vizuálního románu po jejím prvním vydání pro PS2, včetně třeba dabingu hlavních postav, ale také podpůrných charakterů, a s populární sub-postavou A-chan Senpai, přidanou do PS Vita verze a novými CG událostmi pro některé scény z Little Busters! Perfect Edition, která vyšla na PC.

Mezi další nové funkce také patří možnost přepínat libovolně ve hře mezi anglickým a japonským textem, Busterpedia vysvětlující některé specifické termíny z japonské kultury používané ve hře, podporu ovládání pomocí dotykového displej a možnost hrát hru pouze pomocí jedné ruky prostřednictvím R Joy-Conu ve stolním a TV režimu.

Little Busters! Converted Edition vyšla poprvé v Japonsku pro PlayStation 2 v prosinci roku 2009, následovala v listopadu 2010 PSP verze, pak PS Vita verze v březnu 2012 a v březnu 2013 se hra objevila také pro PS3. Anglická verze byla vydána v listopadu 2017 pro PC.


Dragon Ball Z: Kakarot

Rozloučíme se krátkou zprávou, ve které nám Bandai Namco oznámilo, a následně potvrdilo, že si na svůj účet připsalo další úspěch. Celkový objem vyskladněných fyzických v součtu s prodejem digitálních kopií akčního RPG od CyberConnect2u v podobě Dragon Ballu Z: Kakarot, překonal celosvětově hranici dvou milionů. Nezbývá než pogratulovat.

Dragon Ball Z: Kakarot vyšel v Japonsku dnes 16. ledna pro PlayStation 4 a Xbox One a 17. ledna na obou konzolích a ve verzi pro PC v Severní Americe a Evropě. Koupit jej můžete v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpress.sk.

Návratilci z My Hero One’s Justice 2 nebo nový gameplay z Trials of Mana

Zdroj: Bandai Namco, PlayStation Blog, Sega, Compile Heart, Prototype

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama