Chystá se další hra ze světa zaklínače
Zaklínač Novinka Chystá se další hra ze světa zaklínače

Chystá se další hra ze světa zaklínače

Martin Pritula

Martin Pritula

13

Nejedná se o přímé pokračování Zaklínače 3.

Reklama

Studio CD Projekt RED je již nějakou dobu známé jakožto studio dvou her. Těmi jsou samozřejmě hry ze světa zaklínače a připravovaný Cyberpunk 2077. CD Projekt RED pravidelně informoval o tom, že připravuje dvě velké hry, které budou vydány do roku 2021. Mnozí tak sázeli na to, že se krátce po uvedení Cyberpunku 2077 dočkáme nové hry ze světa zaklínače.

Nové informace pocházejí přímo od jednoho z nejdůležitějších zaměstnanců CD Projektu, kterým je CEO Adam Kiciński. Ten prozradil, že se vývoj hry naplno rozjede krátce po vydání Cyberpunku 2077. Nyní na hře pracuje malý tým a zdá se, že již mají hotový koncept hry. Je nutno zdůraznit, že Geraltova trilogie je tak, jak ji známe uzavřena a dá se tedy očekávat, že budeme hrát za jinou postavu.

Tyto nové informace však odporují tomu, že bychom se hry měli dočkat již v roce 2021, jak mnohé zdroje uváděly, takže se pravděpodobně bude jednat o připravovaný multiplayer k Cyberpunku 2077.

Žádné datum vydání prozatím není stanoveno a jediné, co můžeme s jistotou říci je to, že by hra měla vyjít na PS5 a Xbox Series X.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama