Objednávkový bonus a demo Moving Out
Moving Out Novinka Objednávkový bonus a demo Moving Out

Objednávkový bonus a demo Moving Out

Michal Jonáš

Michal Jonáš

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Ještě před vydáním finálky vyšla demoverze na všech platformy.

Reklama

Stěhovací veselá hříčka Moving Out je zajímavá hlavně nyní stále častěji přidávaným lokálním multiplayerem až pro kvarteto hráčů na jednom (ještě nepřestěhovaném) gauči. Hru má již skoro hotovou australské studio SMG, které ji dodává pro anglického vydavatele Team17 s termínem vydání 28. dubna 2020 na PC, PS4, SW a X1.

Měsíc před vydáním tvůrci lákají na předobjednávku, která ale překvapila svojí velmi vysokou cenou. Přece jen chtít za menší multiplayerovou hru více než 6 stovek (22,99 EUR), to je v dnešních cenách mnohem rozsáhlejších indie her šílená pálka. Slabou útěchou je předobjednávkový bonus v podobě balíčku Moving Out: The Employees of the Month Pack, který vám do hry přinese čtvero nových stěhováků: donuta, koalu, chobotničku a televizku:

 

Objednávkový bonus a demo Moving Out

 

To už je lepší zprávou, že si můžete pro všechny platformy stáhnout kolem 300 MB velikou bezplatnou demoverzi Moving Out a hru si před případným nákupem pořádně vyzkoušet. Demo i hru seženete výhradně v digitální verzi pro PC na Steamu a pro konzole na příslušných továrních obchodech. K vydání dema a spuštění předobjednávek studio publikovalo také nové video:

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=BX8QNBVifi4&feature=youtu.be[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama