Outer Wilds míří na Steam
Outer Wilds Novinka Outer Wilds míří na Steam

Outer Wilds míří na Steam

David Bernard

David Bernard

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Nejlepší indie hru minulého roku již brzy naleznete na oblíbené platformě.

Reklama

Loňský indie skvost Outer Wilds od tvůrců ze studia Mobius Digital, byl dosud dostupný na Epic Store, Xboxovém Microsoft Store a na PS Store. Nyní PC exkluzivita končí a hra míří na velice oblíbenou platformu Steam. Datum vydání je stanoveno na 18. června 2020. Tvůrci hry vybrali v crowfundingové kampani na Fig.co bezmála 130 tisíc dolarů a využili nabídky Epic Store, což některé přispěvatele poněkud rozhněvalo. Děj jedné z nejvychvalovanějších her roku 2019, spočívá v průzkumu malého solárního systému, kterému hrozí velké nebezpečí. Jedním z nejzajímavějších aspektů je herní systém, který ale nebudu prozrazovat. Jedná se totiž o něco velmi unikátního a překvapivého. Pouze naznačím, že budete mít co dočinění s časem.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=T7Ozz8NtKcE[/embed]

Hlavní náplní titulu je průzkum a řešení záhad, a to ve velice kvalitně zpracovaném prostředí. Po celou dobu hry nás také provází naprosto skvělý soundtrack. Záhadná atmosféra se dá doslova krájet a při hraní jsem se mnohokrát usmíval čirou spokojeností z gameplaye a příběhu. Outer Wilds si v roce 2019 z Golden Joystick Awards odneslo titul nejlepší indie hry roku. Letos na události New York Game Awards získalo vítěznou trofej, a to za nejlépe zpracovaný svět. První místo v kategorii nejlepší mezinárodní indie hra, získal titul taktéž na Pégases Awards 2020. Na serveru Metacritic si Outer Wilds také vysloužil velice pěkné hodnocení.

Outer Wilds míří na Steam

Pevně věřím, že se toto umělecké dílo díky vydání na Steamu, dostane do povědomí širší veřejnosti. Opravdu za to stojí. Outer Wilds jednoduše vřele doporučuji a nabádám vás k průzkumu jednoho z nejzajímavějších prostředí v herním světě.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=SPa8bPqQfmo&list=RDJPyaFR7poL4&index=2[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama