Neon Nightmares v Killing Floor 2
Killing Floor 2 Novinka Neon Nightmares v Killing Floor 2

Neon Nightmares v Killing Floor 2

Ondřej Partl

Ondřej Partl

9
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Drsná střílečka je opět rozšířena o novou mapu a zbraně.

Reklama

Autoři z Tripwire Interactive velmi pravidelně zásobují hráče metalové kooperační střílečky Killing Floor 2 novým obsahem v podobě všemožných větších či menších DLC a bezplatných aktualizacích.

A právě jedním z takovýchto updatů je i událost Neon Nightmares, která se včera ve hře objevila. Ta s sebou přináší novou komunitní mapu Biolapse, dvě nové zbraně (speciální HRG útočnou pušku se zápalnými náboji a skládací luk), nové achievementy a samozřejmě i obrovskou porci nových kosmetických věcí.

Samotný event bude hratelný do 21. dubna.

Společně s Neon Nightmares došlo i na úpravy v oblasti vybalancovanosti hry, kdy jsme se dočkali úpravy poškození a vlastností hned u dvou zbraní (Dragonsbreath a Pulverizer) a několika perků. K tomu se své záplaty dočkala i pěkná řádka bugů a chyb.

Na celý seznam úprav se můžete podívat zde.

Pokud ovšem Killing Floor 2 ještě nevlastníte, můžete nyní využít probíhající slevy, kdy titul pořídíte ve slevě za 8,90 euro (250 Kč). A nyní je opravdu ideální čas do hry naskočit, jelikož od včerejšího dne ve hře taktéž probíhá jarní mega výprodej, kdy všichni dostávají dvojnásobnou porci zkušeností, byl čtyřikrát zvýšen droprate veškerého vybavení a zároveň je v herním obchodě vše za polovic.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama