Česká hra Vigor přichází na novou platformu
Vigor Novinka Česká hra Vigor přichází na novou platformu

Česká hra Vigor přichází na novou platformu

Martin Pritula

Martin Pritula

7
Platformy Nintendo Switch Switch

Bohemia Interactive oznámila konec časové exkluzivity úspěšné shoot-and-loot akce.

Reklama

Když v polovině roku oznámila Bohemia Interactive velmi nadějně vypadající akci Vigor pouze na Xbox One, mnoho hráčů bylo zklamaných, protože si tuto hru nemohli zahrát na své oblíbené platformě, což by se brzy mohlo změnit. Bohemia Interactive u této hry jako první využívá osvědčený Unreal Engine 4 a hra tak vypadá po grafické stránce velice pěkně. Uvedení hry pouze na Xbox One se bylo úspěšné a sama Bohemia Interactive se nedávno pochlubila tím, že si hru zahrálo více než 4 miliony hráčů. Nyní jsme se dočkali oznámení ukončení této časové exkluzivity a hru si budou moci vyzkoušet i uživatelé Nintenda Switch. Níže si můžete přečíst oficiální vyjádření.

,,Po úspěšném uvedení hry exkluzivně na Xbox cítíme, že je na čase udělat další krok vpřed a přinést naší, v Norsku zasazenou hru, širší uživatelské základně. Prvním krokem je vydání hry na Nintendo Switch. Uživatelé Nintenda získají příležitost okusit speciální verzi hry, zatímco hráči na Xboxu se budou moci těšit z vydání 3. sezóny hry."

Vybraní zájemci získají příležitost si hru před vydáním vyzkoušet, pokud se zaregistrují na oficiálních stránkách hry. Uzavřená betaverze proběhne mezi 9. - 16. dubnem. Datum vydání plné verze hry prozatím není známo.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama