DOOM Eternal pokořen pod 40 minut
DOOM Eternal Novinka DOOM Eternal pokořen pod 40 minut

DOOM Eternal pokořen pod 40 minut

Ondřej Partl

Ondřej Partl

17
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Alias když se rozhodnete místo puštění jedné epizody seriálu pokořit nový DOOM.

Reklama

DOOM Eternal vyšel již před několika dny, kdy si odnášel všeobecně vřelá hodnocení od fanoušků i kritiků. I v naší recenzi si zasloužil krásné hodnocení 9/10, v níž Martin Zavřel shrnul své pocity ze hry následnovně:

"Parádní adrenalinová divočina, která fanouškům minulého dílu nadělí dvojitou porci nášupu. Zároveň se ale snaží zapracovat řadu nových prvků, z nichž ty hopsací mi příliš nesedly. Naopak mne zaujal propracovanější příběh, byť je většinou vyprávěn formou textu. Každopádně je patrná snaha o posunutí série dál, což se po stránce pestrosti a rozsáhlosti jednoznačně podařilo. Některé věci mohou být v této hře rozporuplné, ale když šlape, tak šlape jako žádná jiná."

Běžnému smrtelníkovi pak tato pekelná řežba vystačí na zhruba 15 hodin herního času, avšak speedrunnerovi s přezdívkou Distortion2 stačilo pouhých 39 minut a 50 sekund na její pokoření. Samozřejmě k dosáhnutí tohoto času se musí využít několika glitchů, které průchod znatelně urychlí, ovšem i přes to se jedná o opravdu úctyhodný čas. Na záznam průchodu se můžete kouknout ve videu níže.

Nicméně Distortion2 upozorňuje na to, že se v budoucnu pravděpodobně dočkáme ještě lepších časů, jelikož titul není venku tak dlouho a hráči stále přichází s novými "fígly", jak ho projít ještě rychleji.

Pokud by vás tedy podobné speedrunnování lákalo a DOOM Eternal stále nevlastníte, můžete si ho pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama