Nový vlog o Someday You'll Return
Someday You'll Return Novinka Nový vlog o Someday You'll Return

Nový vlog o Someday You'll Return

Martin Pritula

Martin Pritula

2
Platformy Windows PC

Tentokrát nám autoři představují své nejoblíbenější momenty.

Reklama

Kvůli odkladu nás stále ještě dělí od vydání Someday You'll Return přibližně tři týdny a my si tak na hru budeme muset ještě nějakou dobu počkat. Autoři nás ovšem nadále o titulu informují a my se tak z nového vlogu můžeme dozvědět prvky, které se tvůrcům líbí nejvíce.

Mezi takové prvky patří například naše rozhodnutí, která budou mít vliv na průběh hry, včetně konce a skryté části levelu, ke kterým se dostaneme pouze, pokud budeme prostředí detailně prozkoumávat. Ve hře také umí hlavní postava hrát na kytaru a pokud nalezneme texty písní, tak si je budeme moci zahrát. Nakonec je ve videu vyzdviženo, že ačkoliv je součástí příběhu vše podstatné, tak na všechny otázky nenalezneme odpověď jen prostřednictvím dialogů.

Za sebe ještě doplním, že již nějakou dobu víme, že mapa hry čerpá ze známých českých míst a autoři si brali inspiraci například z Adršpašských skal, Chřibů u Kyjova a Českého Švýcarska. Tato místa nejsou do hry sice přenesena kompletně, ale autoři z nich čerpají a do hry přenáší pouze ta místa, která je nejvíce zaujala. Na určitých místech bychom navíc měli narazit na QR kódy, které nás odkáží na danou lokalitu na mapě.

Someday You'll Return vychází 5. května a hru si můžete zakoupit ve speciální edici na Xzone.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama