Nové informace o Resident Evil 4: Remake
Resident Evil 4 Remake Novinka Nové informace o Resident Evil 4: Remake

Nové informace o Resident Evil 4: Remake

Martin Pritula

Martin Pritula

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Na titulu nepracuje jen studio M-TWO.

Reklama

Včera jsme vás informovali o tom, že se začalo pracovat na remaku nejoblíbenějšího dílu této série, kterým je Resident Evil 4. Zprávy pocházely od uznávaného herního magazínu VGC a nyní se k titulu podrobněji vyjádřil i známý leaker AestheticGamer.

Hráči se tohoto titulu obávají zejména ze dvou hlavních důvodů. Tím prvním je dozajista vlažně přijatý Resident Evil 3: Remake, který nedosahuje na kvality druhého dílu, tím druhým pak studio, které za touto předělávkou stojí. Podle nových informací by ale tyto obavy mohly být zcela zbytečné.

První důležitá zpráva se týká vývojářských týmů, které se na titulu podílejí. Celá hra totiž nevzniká pouze v M-TWO, ale podílí se na ní mnohem více vývojářů. Projekt má prý podporu od interních týmů Capcomu, které se podíleli na Resident Evil 2: Remake a Devil May Cry 5. Mezi těmito týmy nadále pracuje spoustu vývojářů, kteří se podíleli na vývoji původního čtvrtého dílu. Za titulem by mělo stát dosud největší množství vývojářů, které kdy na remaku v Capcomu pracovalo.

Vývojáři prý berou v potaz zpětnou vazbu na Resident Evil 3: Remake a je třeba dodat, že tato hra nevznikala kompletně v M-TWO, ale na hře pracovali také externí týmy, jelikož se ve studiu předělávka čtvrtého dílu připravuje již od roku 2018.

AestheticGamer dodává, že si na představení této hry ještě chvíli počkáme a proto by doporučil, abychom se všichni zaměřili spíše na nadcházející Resident Evil 8: Village, jehož oficiálního oznámení bychom se naopak měli dočkat velice brzy.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama