Nové informace o GTA 6
GTA 6 Novinka Nové informace o GTA 6

Nové informace o GTA 6

Martin Pritula

Martin Pritula

38
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Studio se snaží minimalizovat crunch.

Reklama

Po obrovském prodejním i kvalitativním úspěchu GTA 5 asi každý očekával, že Rockstar nad touto sérií nezanevře a připraví další díl. Nové informace pocházejí od Kotaku, které vyzpovídalo 15 zaměstnanců z Rockstar Games a z nich se dozvídáme, že by hra již měla být v ranné fázi vývoje. Rockstar je podobně jako například Naughty Dog proslulý svými intenzivními přesčasy, které ve studiu před vydáním her panují, a proto se studio snaží tento problém minimalizovat, s čímž se pojí i změna přístupu k nadcházejícímu šestému GTA.

Podle informací, které poskytli zaměstnanci studia bude pokračování při vydání menší hrou, než jakou od tohoto studia očekáváme a s postupem času bude přidáván nový obsah. Jason Schreier ve svém příspěvku na Twitteru uvedl:

,,Oznámení nového GTA je stále ještě v nedohlednu, takže ještě chvilku potrvá, než se ukáže zda byly pokusy o minimalizaci intenzivních přesčasů skutečně úspěšné. V posledních letech Rockstar udělal v tomto ohledu mnoho vylepšení a vyměnil manažery, jejichž chování nebylo dle zaměstnanců studia vhodné."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama