Pozor na úniky z The Last of Us Part II
The Last of Us Part 2 Novinka Pozor na úniky z The Last of Us Part II

Pozor na úniky z The Last of Us Part II

Johny

Johny

30
Platformy PlayStation PlayStation 4

Na internetu se objevila spousta příběhových spoilerů.

Reklama

Pokud se těšíte na pokračování hry The Last of Us a chcete jít do The Last of Us Part II "na slepo", doporučujeme opustit na pár dní internet, protože byly objeveny různá videa ukazující mnoho cutscén, hratelnost hry, multiplayer, našel se i obrázek ukazující menu hry a dokonce unikl i celý obsah příběhu.

Sony se už o několik z nich postaralo a některé úniky smazalo, ale nikoho určitě nepřekvapí to, že se našli jedinci, kteří s tímto počítali a vše si ihned stáhli a začali obsah sdílet všude, kde to jde.

Za úniky údajně stojí tester, nebo jiný zaměstnanec Naughty Dog, který není spokojen s finanční situací ve studiu. Stavu studia jsme se věnovali v březnu a podle ohlasů, jsou zde podmínky aktuálně otřesné.

Jelikož já osobně sérii The Last of Us nehrál a možná ani nebudu, ale celkově jsou mi příběhové spoilery celkem jedno, jsem videa viděl a mohu potvrdit, že obsahují různé poznámky a text od vývojářů. Podle kódů na videu si lze i všimnout, že některé cutscény jsou z únorové a březnové verze hry, takže tvrzení, že úniky pochází přímo od někoho ze studia Naughty Dog, mohou být pravdivé.

Ať je to ale jak chce, víme, že spousta z Vás se na hru těší, a tak žádné videa zde sdílet nebudeme a zároveň Vás, kteří jsou na úniky zvědaví a najdou si je, prosíme, ať zážitek neznepříjemňujete ostatním.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama