Dying Light obdrží další DLC zvané Hellraid
Dying Light Novinka Dying Light obdrží další DLC zvané Hellraid

Dying Light obdrží další DLC zvané Hellraid

Johny

Johny

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Čeká nás nový herní režim z nevydané akční fantasy hry studia.

Reklama

Techland, i po tolika letech po vydání hry Dying Light, neustále zásobuje hráče novým obsahem, eventy a jinými akcemi. Tentokrát si pro hráče připravil DLC zvané Hellraid, které přináší nový herní režim podobný nevydané stejnojmenné fantasy hře tohoto studia.

Akční fantasy Hellraid, kdysi zvané Project Hell, měl Techland v plánu vydat již do hry Dead Island jako mód, ale nakonec se rozhodli vytvořit samostatnou hru. Ta byla původně představena v roce 2013 a slibovala mix toho nejlepšího ze hry Dead Island a série The Elder Scrolls.

V roce 2014 hra byla odložena, protože ji Techland chtěl dostat do svého vylepšeného herního enginu Chrome Engine 6. Hra se také měla objevit na konzolích Xbox One a PlayStation 4 pouze v digitální verzi.

V květnu 2015 byl vývoj hry Hellraid pozastaven, protože nedokázala naplnit očekávání studia, které se aktuálně raději věnovalo hře Dying Light.

Kousek hry Hellraid se nám teď ale nově objeví jako DLC do hry Dying Light.

Hellraid DLC nabídne novou hratelnou podzemní oblast, nové nepřátele pocházející ze samotného pekla a samozřejmě nesmí chybět i nové zbraně. K tomuto obsahu se dostanete prostřednictvím hracího automatu přijímacího pouze duše. Automat naleznete v Tower, základně přeživších Runners ve městě Harran. Proti pekelníkům se budete moci postavit i s kamarády, kooperaci DLC podporuje.

Přesné datum vydání DLC je zatím neznámé, ale z teaseru víme, že dorazí někdy v létě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama