Shenmue 4 by mělo oslovit širší publikum
Novinka Shenmue 4 by mělo oslovit širší publikum

Shenmue 4 by mělo oslovit širší publikum

Martin Pritula

Martin Pritula

4

O hře promluvil Yu Suzuki.

Reklama

Když v minulém roce vyšlo po mnoha letech pokračování takřka legendární série Shenmue, jednoznačně v prodejích nedopadlo natolik dobře, jak by si fanoušci tohoto titulu jistě přáli. Vyjma 70 000 podporovatelů na Kickstarteru hra nedokázala oslovit širší publikum, a dokonce i vydavatel hry Depp Silver ji označil jako hru určenou jen pro malý segment trhu. Mnozí se proto mohli obávat, zda se vůbec hra může dočkat pokračování, a právě na to se nyní rozhodl odpovědět sám Yu Suzuki v rozhovoru pro IGN Japan.

Shenmue 3 jsem tvořil pro fanoušky, ale pokud budu mít možnost připravit pokračování a já myslím, že budu, tak se zaměřím na širší publikum. Vím, jak uspokojit běžné hráče, takže chci udělat hru, se kterou bude každý spokojený.

U Shemnue 3 jsem moc nepřemýšlel nad tím, jestli mi hra něco vydělá, ale od té doby, co vlastním studio, tak nad tím přemýšlet musím.

Je tu mnoho věcí, které by mohly udělat Shenmue 3 příjemnějším pro širší publikum. Můžeme například přidat sledování jednotlivých úkolů, vylepšit rychlé cestování a přidat funkce, které některé úkoly zkrátí. Také můžeme udělat uživatelsky přívětivější rozhraní.

Pokud by Shenmue 4 mělo stejné množství obsahu, tak bych chtěl, aby ti hráči, kteří o to budou mít zájem mohli hru dohrát 1.5x rychleji.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama