Ghostrunner Novinka Vyšla demoverze na hru Ghostrunner

Vyšla demoverze na hru Ghostrunner

Martin Pritula

Martin Pritula

4
Platformy Windows PC

Hra v mnohém připomíná Cyberpunk.

Reklama

Předevčírem jsme se dočkali vydání demoverze hry Ghostrunner, která se v mnohém podobá očekávanému Cyberpunku 2077. Demoverze nabídne přibližně osm minut gameplaye a bude dostupná do 13. května. Plná hra by měla vyjít ještě v letošním roce.

Stručné dojmy z hraní:

Už od prvního spuštění hra v mnohém připomíná již zmíněný Cyberpunk 2077. Celá demoverze se odehrává ve městě a celkové zpracování lokací nevypadá vůbec špatně. Jedná se o velmi rychlou akční hru z první osoby.

Všechny nepřátele zlikvidujete pouze jednou ranou a vaší jedinou zbraní je katana, což znamená, že vašim cílem je dostat se k protivníkům co možná nejblíže. I vaši nepřátelé však mají možnost vás jednou ranou zlikvidovat, ale narozdíl od vás disponují střelnými zbraněmi.

S tím se pojí vaše klíčová schopnost, kterou je zpomalení času. Všechny projektily na vás ale letí velice rychle a hra tak spoléhá na rychlé reflexy. Pohyb vaší postavy je velice rychlý a v mnohém mi připomněl Titanfall 2, ve kterém v mnoha aspektech fungoval totožně. Zde je vše však mnohem rychlejší a obtížnější.

S výkonem hry jsem žádný problém neměl a vše běželo tak jak má. Pokud máte nadupané PC, tak si hru můžete vychutnat i s RTX efekty. Celkově mám ale ze hry spíše rozporuplné pocity. Navzdory brutálnímu a rychlému gameplayi mi hra nesedla a mnohé by se jistě dalo vylepšit, ostatně nasbírat zpětnou vazbu je přecijen účel demoverze. V některých místech navíc může být hratelnost i v takto krátké ukázce frustrující, jelikož správné vyhýbání se více nepřátelům je velmi obtížné.

Hra vyjde na PC, PS4 a Xbox One (ale demo je dostupné pouze pro PC).

Demo můžete vyzkoušet na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama