Alan Wake slaví 10 let slevami
Alan Wake Novinka Alan Wake slaví 10 let slevami

Alan Wake slaví 10 let slevami

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Windows PC Xbox Xbox One Xbox Xbox 360

Ke příležitosti výročí si obě hry ze série můžete pořídit ve výrazné slevě.

Reklama

Ani se tomu skoro nedá uvěřit, ale piškuntálie hororového spisovatele Alana Wakea, který se se svou drahou polovičkou vydá do městečka Bright Falls, v němž se velice brzy začnou dít opravdu prazvláštní věci, slaví v těchto dnech své 10. výročí od vydání.

Titul, jenž v roce 2010 původně vyšel na Xbox 360 s tím, že v roce 2012 se dočkali i majitelé osobních počítačů, rozhodně učaroval nejednoho fanouška temných thrillerů s nádechem nadpřirozena a soundtrack od Petri Alenka jistě hraje mnoha z nich v uších ještě doteď.

Každopádně pokud jste tuto opravdu povedenou hru dosud nehráli, tak si ji nyní v rámci oslav tohoto výročí můžete na PC pořídit v opravdu nádherné 90% slevě (tedy za mrzkou cenu 1,24 eur), která je dostupná na Steamu, Epic Games Store a pro milovníky her bez DRM i na GOGu. Slevy trvají do pondělí 18. května.

Avšak majitelé konzole Xbox One taktéž rozhodně smutnit nemusí, jelikož 21. května se hra podívá do předplatného Xbox Game Pass, kde si ho za paušální měsíční poplatek nově budete moci zahrát společně s dalšími více než sto hrami. Skrze toto předplatné nicméně bude tento thriller hratelný i na PC.

Oslavy výročí jsou tedy skutečně výbornou příležitostí, jak se s tímto dílem seznámit, pokud jste tak ještě neučinili. No a my ostatní si na hru můžeme zavzpomínat třeba pomocí jedné z prvních ukázek, příčemž můžeme doufat v onen vysněný druhý díl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama