Bloodborne by se mohla podívat na PC
Bloodborne Novinka Bloodborne by se mohla podívat na PC

Bloodborne by se mohla podívat na PC

Martin Pritula

Martin Pritula

48
Platformy Windows PC

Informace je nutné brát s velkou rezervou.

Reklama

Po oznámení Horizon Zero Dawn mířícího na PC se na Sony vznesla od skalních fanoušků velká vlna nevole. Zde se však dá předpokládat, že jde o marketingovou strategii, která slouží jako nalákání PC hráčů na Horizon Zero Dawn 2, jenž je takovým veřejným tajemstvím. Podle nových informací by mohl na PC mířit také Bloodborne.

Bloodborne je považován za jednu z nejlepších her od studia From Software a jednu z nejlepších exkluzivit na PS4 - není tedy divu, že si právě tuto hru PC hráči přejí. Následující příspěvek byl zveřejněn v soukromé skupině na blíže neupřesněné platformě a proto je nutné jej brát na lehkou váhu. Zpráva byla poprvé zveřejněna magazínem RespawnFirst.

BLOODBORNE je v současné době ve vývoji pro PC. Momentálně může být 10 měsíců až jeden rok, před oznámením. Pokud jste si mysleli, že Horizon byl jedinou hrou, která přichází na PC, jste na omylu. I tak ale tuto zprávu neberte to jako potvrzení, že se tak stane a čekejte na oficiální oznámení!

Mé zdroje pocházejí z herního průmyslu a z nejaktivnějšího herního fóra, kterým je ResetEra. Plně jim důvěřuji a některé znám několik let osobně.

PS: Pokud znáte některé lidi z jiných zemích nebo z ResetEra, nesdílejte s nimi tuto zprávu. To je jen a jen pro vás lidi, přeci jen jsme v soukromé skupině.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama