System Shocku 3 se ujala nová společnost
System Shock 3 Novinka System Shocku 3 se ujala nová společnost

System Shocku 3 se ujala nová společnost

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Čínský gigant by měl posunout tuto sérii dál.

Reklama

O problémech studia OtherSide Entertainment jsme vás informovali v únoru, kdy z něj kvůli penězům začalo odcházet poměrně dost klíčových členů, kdy situace došla až k tomu, že samotné studio vedené Warrenem Spectorem bylo v podstatě rozpuštěno, což zanechávalo budoucnost připravovaného třetího pokračování legendárního System Shocku docela nejistou.

Nyní však došlo k tomu, že se System Shocku 3 nově ujal čínský nadnárodní gigant Tencent. S touto informací přišlo samotné studio OtherSide na svém Twitteru.

"Jako menší indie studio bylo pro nás náročné realizovat projekt sami. Věříme, že možnosti a odborné znalosti Tencentu jako přední herní společnosti sérii povýší na další úroveň."

 

Z jejich dvou krátkých příspěvků nicméně vůbec není jisté, jak to bude s účastí samotného tvůrčího týmu a zda Tencent přebírá přímo celý vývoj tohoto pokračování. OtherSide se k této situaci zatím nevyjádřil. Práva na samotnou značku ale i nadále zůstavají společnosti Nightdive, která mimo jiné pracuje ještě na remaku prvního dílu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama