Assetto Corsa Competizione již i na konzolích
Assetto Corsa Competizione Novinka Assetto Corsa Competizione již i na konzolích

Assetto Corsa Competizione již i na konzolích

Michal Jonáš

Michal Jonáš

13
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Simulátor závodů sportovních vozů se ale nevyhnul jistým ústupkům.

Reklama

Assetto Corsa Competizione od italského studia KUNOS Simulazioni vyšel jako druhý titul svého jména na PC v roce 2019. Jedná se o licencovaný oficiální simulátor evropského poháru sportovních automobilů Blancpain GT Series, který se od letoška přejmenoval na prestižněji znějící GT World Challenge Europe.

Kromě něho je Competizione také oficiální hrou čtyřiadvacetihodinovky ve Spa Francorchamps (Total 24 Hours Spa). A právě nyní se v režii italského distributora 505 Games Competizione začala prodávat také na konzolích PS4 a X1, a to jak digitálně, tak i v krabičkách, v nichž PC verze nevyšla.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=K9Js69YMPvE[/embed]

 

Na PS4 hra běží v rozlišení 1080p, zatímco na X1 jen v 900p a na obou strojích pouze ve 30 FPS. Ani na PS4 Pro/X1X hra nedosáhne na 60 FPS, ale zvýší se dohlednost, částicové efekty a vyhlazování. Na obou silnějších strojích je maximum rozlišení WQXGA+ 3200 x 1800 bodů. Multiplayer je pouze online pro maximum 20 hráčů.

Až do vyprodání zásob dostanete ke konzolovkám na Xzone zdarma nejen stylovou závodní klíčenku, ale také velký přídavek Intercontinental GT Pack se čtyřmi dalšími okruhy (Bathurst/Laguna Seca/Kyalami/Suzuka), s novou třídou Intercontinental GT Challenge, se 45 vzhledy vozů, 30 dalšími týmy a s 50 novými jezdci. Recenzi z PS4 verze již připravujeme.

 

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama