Získejte speciální odměny do multiplayerovky Hunt: Showdown
Hunt: Showdown Novinka Získejte speciální odměny do multiplayerovky Hunt: Showdown

Získejte speciální odměny do multiplayerovky Hunt: Showdown

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Týden skinů za sledování streamu.

Reklama

Velice specifická multiplayerovka od Cryteku zasazená na špinavý Divoký západ, jenž je okořeněn prvky okultismu se této původně německé společnosti rozhodně povedla. V naší recenzi si odnesla hodnocení 8 z 10 se slovy:

"Tato PvP multiplayerovka s velkou porcí PvE prvků těží především ze svého nevšedního zasazení, skvělé atmosféry, zábavné hratelnosti a povedeného audiovizuálu. Jakmile autoři do hry vloží další mapy, monstra či herní režimy, bude se jednat o téměř perfektní záležitost, kterou by si neměl ujít žádný z fanoušků her podobného ražení."

Hráčská základna titulu je pak poměrně aktivní, kdy rozhodně není problém najít zápas, a to ani na jedné z platforem, na něž vyšel (PC, PlayStation 4 a Xbox One).

Pokud pak k těmto pravidelným hráčům patříte, určitě oceníte speciální akci, která bude probíhat od dnešní třetí hodiny odpolední, a to až do 6. července stejného času.

Během ní budou nejrůznější vybraní streameři na Twitchi (jejich seznam naleznete zde) tento titul hrát a pokud je při tom budete sledovat s účtem, který na oficiálních stránkách propojíte s platformou, kde hru vlastníte, budete moci získat speciální odměny, jako jsou exkluzivní legendární zbraně, lovci či jiná výbava.

Takže pokud vás tato nabídka láká, rozhodně si ji nenechte ujít.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama