Sledujte s námi Nacon Connect
Novinka Sledujte s námi Nacon Connect

Sledujte s námi Nacon Connect

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Nová hra od Spiders, pokračování Test Drive a dvě další překvapení.

Reklama

Společnost Nacon je poměrně novým jménem na videoherní scéně, které vzniklo spojením několika studií a vydavatelství společnosti Bigben Group. Tato nově vytvořená firma se pak letos odhlodlala po vzoru ostatních společností uspořádat digitální videoherní event, během něhož se dočkáme odhalení hned několika zajímavých titulů.

Tento virtuální stream se jmenuje Nacon Connect a bude vysílán dnes v 19:00. Dívat se na něj můžete na odkazu níže.

Pokud by vás alespoň rámcově zajímalo, na co se můžete těšit, můžete se podívat na dostupný rozvrh, jenž uveřejnila sama hlavní společnost.

Sledujte s námi Nacon Connect

Jak je vidět, tak se můžeme těšit na nové informace ohledně adventury Vampire: The Masquerade Swansong a akce Werewolf: The Apocalypse Earthblood, kdy obě hry vychází ze světa World of Darkness. Svého podrobnějšího představení se pak dočká i pohledný roguelike Rogue Lords od studií Leikir a Cyanide.

Další čtyři hry pak jsou stále neohlášené, avšak z dřívějších informací víme, že jedna z nich bude novým dílem od Spiders (autoři GreedFall) a další novou hrou ze série Test Drive. Zbylé dvě pak budou kompletním překvapením.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama