The Crew 2 se opět rozšířilo
The Crew 2 Novinka The Crew 2 se opět rozšířilo

The Crew 2 se opět rozšířilo

Ondřej Partl

Ondřej Partl

14
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Další bezplatný update s hromadou obsahu.

Reklama

Králem (nebo tedy spíše královnou) arkádových automobilových závodů je v dnešní době série Forza Horizon, která nabízí velký svět, hromadu vozidel a zábavný jízdní model.

Ubisoft se nicméně do těchto vod taktéž pokusil vstoupit, a to se svou nyní již sérií The Crew, jejíž druhý díl nabídl obrovský svět a kromě silničních závodů i letadla či čluny. Nejednalo se pak o vůbec špatný titul, ačkoliv na špičku žánru stále mnoho ztrácel (naše recenze za 7/10 zde).

Vývojáři nad ním však v žádném případě po vydání nezanevřeli, kdy jsme se během včerejška dočkali již šestého velkého bezplatného updatu, jenž se tentokrát jmenuje Summer in Hollywood.

Ten díky 23 GB dat přinese skutečně velké množství obsahu. Hráči se tak mohou těšit na postupné odemčení 17 nových závodních sérií, 48 možností úprav vzhledu vašich vozidel, 7 událostí a 24 nových vozidel, mezi kterými nalezneme i Koenigsegg One:1 či Volkswagen Beetle z roku 1967.

Úprav se dočkal třeba i foto režim (dostal novou možnost počasí) či byla upravena fyzika v některých případech, kdy třeba byly opravené mosty, které v několika případech oplývaly fyzikou pro off-road cesty.

The Crew 2 zakoupíte v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama