Reverzní horor Carrion ještě v červenci
Carrion Novinka Reverzní horor Carrion ještě v červenci

Reverzní horor Carrion ještě v červenci

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Jako slizké monstrum budete požírat lidi ještě toto léto.

Reklama

Dívali jste se někdy třeba na kultovní snímek Věc od Johna Carpentera a říkali si, že by vlastně nemuselo být špatné, kdyby někdo udělal hru, kde hlavní postavou bude ono nechutné monstrum, které má za úkol zlikvidovat všechno, co se mu postaví do cesty? Inu, nemusíte dlouho smutnit, jelikož přesně takový nápad měli tvůrci z Phobia Game Studio, kteří tvoří titul Carrion a jenž nabídne přesně tuto šablonu.

Ujmete se v něm tak právě takového slizkého monstra, které bylo uvězněno a zkoumáno vědci v podzemní laboratoři. Jednoho dne se mu však podaří utéci, přičemž se vydá na cestu za pomstou, kdy se pokusí zavraždit všechny jeho věžnitele.

Samotná hra byla oznámena již minulý rok na E3, přičemž jsme se teď dočkali oznámení data vydání, které se uskuteční 23. července na PC, Xbox One a Nintendo Switch.

Hru si můžete předobjednat na Steamu (zde můžete vyzkoušet i demoverzi) či na Microsoft Storu, za cenu 540 Kč (19,99 euro), respektive za 569 Kč. Titul bude při vydání dostupný i v předplatném Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama