Uniklo datum vydání Assassins's Creed: Valhalla
Assassin's Creed: Valhalla Novinka Uniklo datum vydání Assassins's Creed: Valhalla

Uniklo datum vydání Assassins's Creed: Valhalla

Martin Pritula

Martin Pritula

24
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Co to znamená pro vydání nových konzolí?

Reklama

Nedávno jsme vás informovali o úniku 30 minut gameplaye z Assassin's Creed Valhalla, který následoval další sedmi minutový únik souboje s mýtickou postavou. Ačkoliv první gameplay záběry nevzbudily příliš nadšení, dá se předpokládat, že se jednalo o starší build, který nemá se současným stavem hry moc společného. Naproti tomu druhý únik velmi pravděpodobně pochází z nedávné preview akce, kde si hru vybraní novináři vyzkoušeli a dá se tak za jakýsi reprezentativní vzorek považovat.

Nyní tu máme další, již třetí únik, který tentokrát pochází přímo od Ubisoftu, konkrétně pak od jejich italského instagramového profilu. Ten kromě několika málo snímků ze hry odhaluje i datum vydání, které je stanoveno na 17. listopadu, tedy dva dny před vydáním RPG Cyberpunk 2077 od polských vývojářů z CD Projekt RED.

Hra by měla vyjít na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X, přičemž se dá se očekávat, že vylepšená verze na nadcházející generaci konzolí bude zdarma dostupná pro vlastníky původní verze zdarma. Listopadové datum odpovídá kromě jiného třeba datu vydání tehdejší "next-gen" verze Assassin's Creed: Black Flag, která nicméně původně vyšla pro předchozí generaci o pár týdnů dříve. Každopádně je velmi pravděpodobné, že se obě konzole pokusí stihnout nějaké listopadové datum, aby byly v prodeji před velkými prodejními akcemi v USA, tzv. Black Friday na konci listopadu.

Více informací se dozvíme dnes večer na Ubisoft Forward.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama