Fall Guys: Ultimate Knockout hlásí úspěch
Fall Guys: Ultimate Knockout Novinka Fall Guys: Ultimate Knockout hlásí úspěch

Fall Guys: Ultimate Knockout hlásí úspěch

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC

Jedná se o nejlepší start pro vydavatele i studio.

Reklama

O veselé a barevné hře Fall Guys: Ultimate Knockout jsme psali již v naší recenzi, kde si tento rozverný titul vysloužil krásných 9 z 10, kdy jsme chválili především jeho čirou zábavnost. Jedna kaňka na jeho kráse však byla, a to v podobě zlobivých serverů, které nezvládly v den vydání nápor hráčů.

Tyto problémy se v nějaké míře objevují ještě doteď, avšak to nezabránilo hře v tom, aby se stala nejsilnějším startem v historii vydavatelství Devolver Digital a tvůrců z týmu Mediatonic, kdy se jí na PC podařilo pokořit laťku 123 017 hráčů v jeden moment (v době psaní článku), což dílo vyneslo na krásné čtvrté místo nejhranějších her na Steamu, kdy tak bylo pokořeno i Grand Theft Auto V. PlayStation 4 na tom v počtu hráčů bude pravděpodobně ještě lépe, jelikož je hra zdarma rozdávána pro všechny předplatitele PlayStation Plus.

Fall Guys: Ultimate Knockout hlásí úspěch

Pro porovnání se nabízí předchozí nejsilnější start Devolveru v podobě survival titulu SCUM, jemuž se povedlo při jeho vydání dosáhnout na 68 tisíc hráčů v jeden moment.

Fall Guys jsou následně i velice atraktivní záležitostí pro diváky, kdy se na ně na Twitchi dívalo i přes půl miliónu lidí, čímž se stali prozatímním nejvíce sledovaným titulem v roce 2020, nepocházejícím z AAA produkce.

 

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama