Cyberpunk 2077 Novinka Hardcore partička Refused jako kapela Samurai v Cyberpunku 2077

Hardcore partička Refused jako kapela Samurai v Cyberpunku 2077

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Jak probíhala tvorba hudby pro kapelu Johnnyho Silverhanda?

Reklama

Švédskou kapelu Refused pravděpodobně znáte (pokud vůbec) z jejich raného působení v 90. letech, kdy se proslavila například peckou New Noise.

Skupina se následně ke konci devadesátých let rozpadla, aby se v roce 2014 vrátila na scénu, kdy se od té doby snaží navázat na svou předešlou slávu. Tvůrci z CD Projektu RED však pro ně měli svůj vlastní úkol, kdy tato partička měla vytvořit hudbu pro imaginární kapelu Samurai, která se objeví v jejich připravovaném titulu Cyberpunk 2077, přičemž jejím frontmanem bude Johnny Silverhand, jehož si ve hře střihne herec Keanu Reeves.

Na to, jak posléze tvorba písní probíhala, se můžete podívat v krátkém videu, které se objevilo během druhé epizody Night City Wire.

Refused se tak během tvoření museli podrobně seznámit s postavami, aby vytvořili ten správný zvuk celé kapely a vhodně trefili i hlas samotného zpěváka, kdy Dennis Lyxzén musel při zpěvu upravovat i svůj přízvuk.

Společně s tímto náhledem do zákulisí byla vypuštěna další skladba tohoto uskupení, tentokrát nesoucí název A Like Supreme.

Tu si můžete poslechnout buď ve videu výše, případně na dostupných streamovacích službách, jako je třeba Spotify. Tam taktéž naleznete i tři dříve vypuštěné písně Chippin' In, Never Fade Away a The Ballad of Buck Ravers.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama