FIFA 21 a novinky v režimu Ultimate Team
FIFA 21 Novinka FIFA 21 a novinky v režimu Ultimate Team

FIFA 21 a novinky v režimu Ultimate Team

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Dočkali jsme se i odhalení ikonických hráčů, kde je dokonce i jeden Čech.

Reklama

Pro Evolution Soccer vs. FIFA. Odvěká rivalita, z které komerčně jako vítěz vychází arkádovější FIFA, což je dost možná zapříčiněno větší přístupností titulu širokému publiku a samozřejmě i marketingem.

Minulý ročník fotbalu ze stáje EA Sports se však dočkal ze strany fanoušků poměrně silné kritiky, kdy hra byla plná všemožných bugů, které poměrně výrazně kazily výsledný zážitek. Letošní FIFA 21 tedy snad přinese daleko odladěnější hru.

Tato odladěnost by se následně mohla týkat i populárního režimu Ultimate Team, který patří mezi ty nejhranější, a to i přes své silné zaměření na mikrotransakce (sbírat kartičky svých oblíbených fotbalistů, z kterých následně stavíte svůj mančaft, je ovšem evidentně zábava i po letech).

Proto k tomuto režimu vývojáři vydali samostatnou ukázku, jenž v sobě shrnuje všechny změny, kterých se letos dočkáme.

Mezi ty největší novinky patří možnost kooperace s kamarádem, kdy se společně s vaším týmem můžete vydat do virtuálních utkání proti ostatním hráčům či umělé inteligenci. Společně přitom můžete plnit speciální kooperační výzvy, přičemž získáte společné odměny.

Zúčastnit se můžete i nových speciálních událostí, ve kterých budete moci buď soupeřit s ostatními hráči či se naopak s nimi spojit. Za účast v těchto událostech pak přirozeně získáte exkluzivní odměny a balíčky.

Změnou projde i vylepšování schopností jednotlivých hráčů, kteří při provádění smysluplných a povedených akcí dostanou speciální boost v jejich dovednostech.

Těšit se taktéž můžete na další nové herní režimy, a především možnosti úpravy vašeho stadionu, kde si lze nastavit různé věci od hudby až po oslavy vstřelených branek.

Nakonec k tomu všemu bylo oznámeno sto ikonických kartiček, na nichž naleznete ty nejlepší hráče v průřezu historie, kde přitom nechybí ani tuzemský brankář Petr Čech.

FIFA 21 dorazí na pulty obchodů 6. října na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Předobjednat si ji můžete v obchod Xzone. Majitelé verzí pro aktuální konzole získají verzi pro PlayStation 5 a Xbox Series X zcela zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama