Forza Horizon 3 končí svůj životní cyklus
Forza Horizon 3 Novinka Forza Horizon 3 končí svůj životní cyklus

Forza Horizon 3 končí svůj životní cyklus

Ondřej Partl

Ondřej Partl

24
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Máte posledních několik týdnů na pořízení hry.

Reklama

Arkádová závodní série Forza Horizon rozhodně patří mezi to nejlepší, co nám může svět motorismu ve videoherní podobě nabídnout. Velká otevřená mapa, nespočet různých vozidel od všemožných značek, hromada aktivit a nádherné lokace, to vše zde najdete.

Stejně tomu pak je i u třetího dílu, jenž nás zavedl do pro nás exotické Austrálie, kde se jezdí vlevo a je zde zastoupena hromada různých prostředí od pouští až po husté lesy. Taktéž se jednalo o vůbec první díl této série, který se podíval i na osobní počítače (ačkoliv zpočátku v trochu neoptimalizovaném stavu).

Nyní však pomalu přichází čas konce jeho životního cyklu (podobně jako u jeho prvního a druhého dílu), kdy počínaje 27. zářím už nepůjde titul oficiálně zakoupit skrze oficiální digitální distribuci (fyzické verze si zakoupit můžete i nadále, budou-li skladem, případně v bazarech).

Výrazně smutnit nicméně nemusíte, jelikož pokud jste již majiteli hry, tak ji budete moci hrát samozřejmě i nadále (a vypadá to, že budou fungovat i online služby, jelikož ukončení jejich podpory doposud nebylo oznámeno).

No a pokud Forza Horizon 3 ještě nevlastníte, můžete si hru do onoho 27. září pořídit v Microsoft Store ve výrazné slevě, kdy standardní edice vás vyjde na 247 Kč, zatímco ta ultimátní na necelých 600 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama