PC verze Bloodborne by mohla být zase o kousek blíž
Bloodborne Novinka PC verze Bloodborne by mohla být zase o kousek blíž

PC verze Bloodborne by mohla být zase o kousek blíž

Ondřej Partl

Ondřej Partl

36
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC

Podle nových spekulací pravděpodobně nebude podporovat více jak 60 FPS.

Reklama

O PC verzi vynikající exkluzivity pro PlayStation 4 se jménem Bloodborne se spekuluje už poměrně dlouho dobu, kdy se první náznaky objevily v květnu, což následně pokračovalo i v červnu. A aby toho nebylo málo, tak tato vytoužená konverze mnoha fanoušků nebude spát ani v srpnu.

Podle nedávných zpráv od youtube kanálu PC Gaming Inquisition (v komentářích pod videem) měla totiž tato konverze v červenci projít velkým testováním, které mělo vyřešit většinu kritických bugů a problémů, jenž byly v portu nalezeny, přičemž by již kompletně měly fungovat online funkce a port je skoro dokončen.

Další informací následně bylo to, že PC verze pravděpodobně nebude podporovat více jak 60 FPS, jelikož pokud hra běžela na větší počet snímků za sekundu, tak to vytvářelo různé problémy.

Diskutovalo se i datum vydání, kdy se titul na osobní počítače má podívat společně s remasterem pro PlayStation 5 (ten by kromě veškerého dodatečného obsahu a lepšího běhu neměl obsahovat nic moc nového a je možné, že pro majitele původní hry bude upgrade na PS5 verzi zdarma), přičemž ohlášení by se mělo odehrát v následujících několika měsících.

Kanál PC Gaming Inquisition tyto informace údajně dostal od lidí, kterým věří, jelikož už v minulosti se jejich zvěsti ukázaly jako pravdivé (například oznámení Demon's Souls remaster).

Samozřejmě je třeba tyto informace stále brát s velkou rezervou a až čas ukáže, jestli se tohoto portu skutečně dočkáme.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama