The Walking Dead Novinka VR opět obohatí hra ze světa The Walking Dead

VR opět obohatí hra ze světa The Walking Dead

Denis Růžička

Denis Růžička

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC

Těšit se můžeme na zcela nový příběh se známými postavami ze seriálu.

Reklama

Svět The Walking Dead se neustále rozšiřuje a na příštích několik let mají tvůrci velké plány. Chystají filmy o Ricku Grimesovi, spin-offy, pokračování seriálů The Walking Dead a Fear The Walking Dead nebo například dvě řady seriálu The Walking Dead: World Beyond. Tato oblíbená zombie značka má očividně stále co nabídnout, což nyní dokazuje i nová připravovaná hra určená pro virtuální realitu. Těšit se můžeme na zcela nový příběh, který se inspiruje výhradně seriálem, nikoli komiksem.

The Walking Dead Onslaught se prezentuje v prvním gameplay traileru, který nám představuje pár známých postav přímo ze seriálu The Walking Dead. Můžeme si tak povšimnout Ricka Grimese, Daryla Dixona, Michonne nebo Carol Peletier. Většina postav by měla být plně hratelná. Rovněž nechybí ikonické zbraně jako například Rickův revolver, Darylova kuš nebo katana, kterou se ohání Michonne. Tento solidní ansámbl zbraní k zabíjení však doplní i nože, sekery a mnoho dalších. Fanouškům seriálu jsou jistě povědomá i místa přímo v ukázce. Můžeme tedy očekávat, že příběh se bude částečně odehrávat ve městě, ale i v Alexandrii, kde postavy žijí, a která je v seriálu pro ně samotné velmi zásadní.

Hra The Walking Dead Onslaught vychází již 29. září na PC (Steam) a PlayStation VR. Až do vydání je na Steamu ve slevě za 22,49€. Za předobjednávku navíc dostanete několik bonusů v podobě kosmetických doplňků.

VR opět obohatí hra ze světa The Walking Dead
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama