Xboxové hráče Call of Duty: Modern Warfare překvapila velikost opravného patche
Call of Duty: Modern Warfare Novinka Xboxové hráče Call of Duty: Modern Warfare překvapila velikost opravného patche

Xboxové hráče Call of Duty: Modern Warfare překvapila velikost opravného patche

David Bernard

David Bernard

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Pěkně tučná záplata pro fanoušky konzole od Microsoftu.

Reklama

Magazín Forbes informoval o patchi pro Call of Duty: Modern Warfare/Warzone, který bylo díky grafické chybě, vyskytující se místy u zbraní a prostředí, nutné stáhnout na všech platformách. Arzenál či okolí se občas měnilo v nepopsatelný chaos, sestávající z vizuálních artefaktů. Zarážející je ale to, že na PC a PlayStationu 4 měla záplata pouze zlomkovou velikost té pro Xbox One. Na PlayStationu 4 se jednalo o 1,2 GB, na PC o 0,88 až 1,83 GB (v závislosti na tom, zda daný hráč vlastní CoD: Modern Warfare). Uživatele, kteří hrají na Xboxu One, čekalo nemilé překvapení v podobě 66 GB aktualizace.

Mnoho z fanoušků posledního dílu Call of Duty si na velikost aktualizací stěžuje. Naprosto je chápu. Oprava grafické chyby by ale opravdu neměla vyžadovat 66 GB dat, což je téměř dvojnásobek celé páté sezóny pro Modern Warfare. Dle dostupných informací se jedná o problém mezi studiem Infinity Ward a samotným Xboxem (Microsoftem), jak je patrné z poznámek k aktualizaci:

"Kvůli nepředvídané chybě v procesu oprav společnosti Microsoft, vyžaduje opravná aktualizace na Xboxu opětovné stažení souborů, které uživatelé na disku již mají. To však neovlivňuje celkovou velikost instalované hry. Úzce spolupracujeme se společností Microsoft, abychom zajistili, že budoucí aktualizace budou menší"

Ať už je za situací jakákoliv chyba, hráči na Xboxu zcela jistě nadšeni nejsou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama