Deathloop odložen na druhý kvartál roku 2021
Deathloop Novinka Deathloop odložen na druhý kvartál roku 2021

Deathloop odložen na druhý kvartál roku 2021

Jan Urbančík

Jan Urbančík

3
Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Vývojáři z Arkane potřebují více času.

Reklama

Střílečka Deathloop od centrály studia Arkane ve francouzském Lyonu (vývojáři série Dishonored) byla poprvé oznámena na loňské E3. Poté se objevila na červnové akci Future of Gaming, kde byl ukázán první gameplay trailer.

Ve hře se ujmeme nájemného vraha Colta, který je zaseknutý v časové smyčce na neznámém ostrově. Jediný způsob, jak se z ní dostat, je do půlnoci zabít všech 8 důležitých lidí, kteří se na ostrově nachází. Nebude to jednoduché a budeme často umírat, neboť po nás půjde mimo jiné také Julliana, která Colta rozhodně v lásce nemá, a nebude mít problém nám zkazit den. Jullianu navíc může ovládat jak AI, tak jiný hráč, který se rozhodne do vaší hry připojit.

Deathloop měl původně vyjít už letos, dnes ale studio Arkane oznámilo, že potřebuje víc času a hry se dočkáme až v druhém kvartálu příštího roku. Za odklad může převážně karanténa a s ní spojená práce z domova, která vývoj výrazně zpomalila. Vývojáři nicméně budou o hře nadále informovat a dalšího updatu se dočkáme už brzy.

S jistotou víme, že hra vyjde na PC a PlayStation 5 jako časová exkluzivita. Později by se měla objevit i na Xboxu Series X.

[embed]https://twitter.com/deathloop/status/1295722189203832843[/embed]

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama