Hitman 3 bude exkluzivní pro Epic Games Store
HITMAN 3 Novinka Hitman 3 bude exkluzivní pro Epic Games Store

Hitman 3 bude exkluzivní pro Epic Games Store

Jan Urbančík

Jan Urbančík

33
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Nový trailer také odhaluje, že si v jedné z misí zahrajeme na detektiva.

Reklama

Třetí díl v rámci rebootované série s Agentem 47 byl poprvé odhalen na červnové akci Future of Gaming a kromě toho se mihnul také na posledním State of Play, kde jsme se dozvěděli, že celá trilogie nabídne VR mód. Dnes společně s novým trailerem přišla informace, že na PC se hra objeví pouze na Epic Games Storu. Půjde o časovou exklizivitu, která potrvá 12 měsíců.

V samotném traileru pak byla ukázána jedna z lokací, a to Dartmoor v Anglii. Podíváme se na panství, které je plné tajných místností, a v němž se také zrovna odehrála vražda. Kromě toho, že Agent 47 bude muset zabít svůj cíl, si tak navíc zahraje na Sherlocka Holmese. V této misi se totiž stanete také detektivem a budete muset vyřešit právě případ vraždy.

Pokud si plánujete hru pořídit, už nebudete muset dlouho čekat. Předobjednávky by se měly spustit ještě tento měsíc. Kromě zmiňované verze pro Epic Games Store si hru budete moct koupit na Google Stadii, Xbox One, PlayStation 4, ale už i na konzole nové generace, tedy PlayStation 5 a Xbox Series X. Vydání se dočkáme v lednu příštího roku.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=DmiKX1BYG_w&feature=emb_title[/embed]

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama