Halo Infinite prý nemusí vyjít na Xbox One
Halo Infinite Novinka Halo Infinite prý nemusí vyjít na Xbox One

Halo Infinite prý nemusí vyjít na Xbox One

Martin Pritula

Martin Pritula

5
Platformy Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One

Změní Microsoft svůj přístup k podpoře konzole Xbox One?

Reklama

Halo Infinite bylo od počátku propagováno jako jeden z titulů, jenž se podívá nejen na nadcházející Xbox Series X, ale i na dosluhující konzole Xbox One. Podle insidera s přezdívkou Sponger, který již mnohokrát poskytl pravdivé informace o klíčových titulech Xboxu však Microsoft zvažuje o upuštění od Xbox One verze.

Dle něj mají vývojáři z 343 Industries vážné problémy s dosáhnutím rozlišení 900p na konzoli Xbox One S, což vedlo k tomu, že studio zvažuje vydat hru pouze na next gen.

,,V současném stavu Halo Infinite na Xbox One S nedosahuje FHD rozlišení (dokonce neběží ani v 900p) a má vážné problémy s načítáním aktiv (je to mnohem horší než to, co jste měli možnost vidět v demoverzi)."

Sponger tvrdí, že se nyní studio zaměřuje na úpravy enginu a snaží se změnit způsob, jakým se načítají assety. Další zásadní zprávou je, že Microsoft prý nevyloučil další odklad, který nastane, bude-li mít pocit, že by významně prospěl kvalitě hry.

Na případné potvrzení těchto spekulací si ještě budeme muset počkat. Pokud jsou však výše vypsané informace pravdivé, šlo by o zásadní změnu strategie Microsoftu.

Nakonec i my jsme vás krátce po nedávné prezentaci Xboxu informovali o tom, že značná část oznámených titulů se na Xbox One nepodívá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama