Outriders Novinka Tři nová videa z Outriders

Tři nová videa z Outriders

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Detailní rozebrání třídy Devastator a představení Technomancera.

Reklama

Vývojáře z polského People Can Fly mám hodně rád. Ať už se jedná o pořád zábavného Painkillera či skvělou akci Bulletstorm, tato partička má střílení rozhodně v paži. Proto mě jejich připravovaný looter-shooter Outriders poměrně zajímá, a to i přesto, že mě tento žánr normálně nechává chladným.

A tuto zvědavost umocnila i trojice nových videí z měsíčního Outriders Broadcast, kdy jsme se dočkali představení další herní třídy, jíž je flexibilní Technomancer, jenž může pokládat různé věžičky, které nepřátele "obšťastní" různými statusy. Ke střelbě pak může využívat zbraně založené na různých anomáliích.

Tato herní třída byla představena v ukázce výše, případně se můžete podívat i na osmiminutový coop gameplay, kde společně válčí Pyromancer, Devastator a právě Technomancer, snažíc se obsadit nepřátelský bunkr.

Během minulého měsíce posléze byla představena herní třída Devastator, které se tentokrát dočkala detailního rozebrání (příští měsíc to čeká Technomancera), jednajíc se o takového typického brutálního tanka, jenž je schopný rozdat i poměrně velké množství poškození.

Outriders vyjdou na konci tohoto roku pro PC (Steam a Epic Games Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X.

Předobjednávku můžete udělat v obchodě Xzone.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama