Mimořádné grafické nastavení pro Crysis Remastered
Crysis Remastered Novinka Mimořádné grafické nastavení pro Crysis Remastered

Mimořádné grafické nastavení pro Crysis Remastered

Martin Pritula

Martin Pritula

21
Platformy Windows PC

Pojmenováno je podle známého vtípku.

Reklama

Crysis Remastered brzy vychází, a tak není divu, že nás vývojáři začínají zásobovat zajímavými informacemi. Ta dnešní se týká nejvyššího grafického nastavení, které je údajně designováno tak, aby vyždímalo i tu nejsilnější PC sestavu.

Již delší dobu víme, že hra nabídne nové nasvícení, textury a také vlastní technologii ray-tracingu. To vše běží na nové verzi Cry Enginu. O víkendu jsme vás informovali o oznámených hardwarových nárocích, které byly překvapivě střízlivé, což ale mělo jeden háček – doporučené požadavky nezahrnovaly zapnutý ray-tacing.

V novém Twitterovám příspěvku, na který se můžete podívat níže naleznete screenshot hry s maximálním grafickým nastavením, jemuž ale komprese zrovna moc nepomohla. Další zajímavou informací je název tohoto nastavení, které odkazuje na známý vtípek, který koloval diskuzemi ještě dlouho po vypuštění originálu. Tušíte správně – nastavení se jmenuje "Can it Run Crysis?" (Rozjede to Crysis?).

Navzdrory kompresi si ale můžeme povšimnout jasně zřetelných změn a výsledek vypadá poměrně dobře. Na porovnání totožného snímku s originálem se můžete podívat níže.

Crysis Remastered vychází i s českými titulky 18. září pro PC (exkluzivně na EGS), PS4 a Xbox One za cenu 30€.

Mimořádné grafické nastavení pro Crysis Remastered
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama