Představeno King Arthur: Knight's Tale
King Arthur: Knight's Tale Novinka Představeno King Arthur: Knight's Tale

Představeno King Arthur: Knight's Tale

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Windows PC

Tahové RPG v temné fantasy světě.

Reklama

Tvůrci temné série The Incredible Adventures of Van Helsing či podobně pochmurného Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr ohlásili práce na novém taktickém RPG King Arthur: Knight's Tale, které bude pracovat s legendou o králi Artuši a mytologií kolem něho, jenž bude přepracována do drsného fantasy.

V něm budeme ovládat malý tým hrdinů, jichž ve hře naleznemene něco málo přes 30 s pěti různými třídami, s kterými následně půjdeme bojovat o holý život v tahových soubojích, ve snaze znovu zabít krále Artuše, nebo alespoň to, co se z něho po jeho smrti stalo. K tomuto přežití vám dopomůže velký zástup různých schopností, artefaktů a samozřejmě zbraní.

Jednotliví hrdinové jsou však smrtelní a pokud vám na misi zemřou, jejich skon již nepůjde vzít zpátky. Taktéž si musíte dávat pozor na svá rozhodnutí během kampaně, jelikož se mohou proti vám obrátit, případně vaší partu opustit.

Když ale nebudete v soubojích, tak budete spravovat svou tvrz, v níž můžete vystavět nové budovy, které vám odemknou další možnosti. Jakmile se vám ale zachce vyrazit na misi, vyberete si ji na mapě Avalonu.

Na konci vašeho tažení posléze odemknete speciální endgame obsah, nabízející výzvy pro ty neojdvážnější. Každopádně příběh přijde s 20 misemi a několika vedlejšími úkoly, přičemž narazíte na více jak 50 typů nepřátel a 10 bossů.

Tvůrci titul chtějí vydat v prvním kvartálu roku 2021 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S za cenu 39,99 dolarů (930 Kč).

Ještě předtím nicméně založili kampaň na Kickstarteru, kde po fanoušcích vyžaduji 150 000 dolarů, aby byli schopni dokončit vývoj bez problémů. Jak to pak na této crowdfundingové stránce bývá, podpořit je můžete různými částkami, kdy každá vám přinese své bonusy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama