Přehlídka zbraní v předělávce XIII
XIII Novinka Přehlídka zbraní v předělávce XIII

Přehlídka zbraní v předělávce XIII

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One Apple Mac

Čím budete ničit své protivníky v chystaném remaku povedené střílečky?

Reklama

V roce 2003 vyšla povedená střílečka z první osoby s názvem XIII, která oplývala stylovou cel-shade grafikou, ve které jste hráli za zapomnětlivce, jenž se jednoho dne ocitl na pláži s vytetovanými římskými čísly na jeho těle, přičemž velice brzy zjistí, že po něm jde nebezpečný nájemný zabiják. Za přípomínku dále jistě stojí, že na dabingu se podílel například i herec David Duchovny (Akta X, Californication)

Před nějakou dobou jsme se pak dočkali oznámení předělávky, která má za sebou i nějaký ten odklad, nicméně aktuálně je plánováno, že se titulu na PC, PlayStation 4 a Xbox One dočkáme 10. listopadu. Vydání pro Nintendo Switch bylo odloženo na rok 2021.

Aby se na hru ale každopádně nezapomnělo, tak autoři dali dohromady novou ukázku, která představuje dostupný arzenál, s nímž budete protivníky odpravovat na věčnost.

Nalezneme zde klasiku v podobě 44. Magnum, M16, dvouhlavňovou brokovnici či bazuku. Když vás ale přestane bavit frenetičtější střílení, můžete vyzkoušet i tichý přístup za pomoci vrhacích nožů, nebo třeba kuše. V rámci udělátek se dočkáme třeba přitahovacího háku a odposlouchávacího zařízení.

Video pochází z youtube kanálu serveru IGN

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama