Souhrn recenzí Amnesia: Rebirth
Amnesia: Rebirth Novinka Souhrn recenzí Amnesia: Rebirth

Souhrn recenzí Amnesia: Rebirth

Martin Pritula

Martin Pritula

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Pokračování legendárního hororu dopadlo nad očekávání dobře.

Reklama

Amnesia, legenda, na kterou asi žádný fanoušek hororových her nedá dopustit se již zítra dočká pokračování s podtitulem Rebirth. S úderem dnešní třetí hodiny odpolední tak začaly vycházet první zahraniční recenze, které dopadly nad očekávání dobře - na základě 14 recenzí si hra na síti Metacritic vysloužila hodnocení 84 % (PC verze), na PlayStation 4 je už hodnocení kvůli jedné velmi negativní recenzi o poznání horší a v době psaní tohoto článku se usadilo na 73 %.

Jako obvykle jsme tedy připravili jejich souhrn, na který se můžete podívat níže.

PC Gamer

Brilantní hororová povídka, ačkoli působí trošku zastarale a neohrabaně.

91 %

GameSpew

Ať už jste fanoušek hororů nebo jen odvážný hráč, jediné, co potřebujete vědět je, že Amnesia: Rebirth je mistrovsky vytvořený zážitek. Sice nenabízí moderní grafické technologie, jakou je například ray-tracing, ale vizuální zpracování je stále špičkové a výkon solidní. Stejně je na tom i zpracování audia. Amnesia všechny tyto aspekty výborně sjednocuje, čímž vás ponoří do jednoho z nejděsivějších hororových zážitků, jaký je možno vytvořit. Díky designu navíc u hry budete muset opravdu přemýšlet, což je ta nejlepší kombinace, kterou může hra udělat.

90 %

DualShockers

Frictional Games za pomocí nové Amnesie dokazují, proč jsou mistry hororu.

90 %

Wccftech

Amnesia: Rebirth je více než hodným nástupcem originálu a zároveň je díky poutavému příběhu, skutečně znervózňující atmosféře, díky níž může být hraní hry až nepříjemné, jednou z nejlepších hororových her letošního roku. Pokud se tohoto hororové hře podaří dosáhnout, na malých problémech, jako je nedostatek herních inovací a omezená hodnota přehrávání, už moc nezáleží.

80 %

Windows Central

Amnesia: Rebirth je vysoce ambiciózní hororový titul, který se snaží být samostatný a odpovědět na mnoho otázek položených v The Dark Descent. Je děsivá ve svém stylu a tragická ve svém příběhu. Zda tato bolest stojí za to už záleží jen na vašem rozhodnutí.

80 %

Push Square

Ačkoliv Amnesia: Rebirth dělá několik věcí dobře, je zde mnohem více věcí, které jasně dokazují, že Frictional Games uvízli v roce 2010. Tento styl hry už byl dávno překonán a ačkoli je poněkud drsné to vyslovit, po fantastické Somě se možná tito švédští vývojáři neměli vracet k tomu, co si myslí že umí nejlépe.

40 %

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama