DLC pro Jump Force, Dragon Ball Z a My Hero One’s Justice 2
Dragon Ball Z: Kakarot Novinka DLC pro Jump Force, Dragon Ball Z a My Hero One’s Justice 2

DLC pro Jump Force, Dragon Ball Z a My Hero One’s Justice 2

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Dále Atelier Ryza 2, Corpse Party Blood covered, Tales of Crestoria a mnohem víc.

Reklama

Jump Force

Dnes bude přehled novinek ze začátku trochu víc o různých rozšířeních a doplňcích. Začneme stahovatelnými postavami do hry Jump Force, kterými jsou Meruem ze série Hunter x Hunter a Hiei z Yu Yu Hakusho. Oba charaktery půjde do hry stáhnout od 27. října.

Meruem je něco jako japonský Ant-man. Jde o Krále mravenců ze ságy Hunter x Hunter, který vládne mravencům Chimera. Je inteligentnější než většina lidí a zároveň disponuje ohromnou fyzickou silou.

Hiei je jednou z hlavních postav mangy a anime Yu Yu Hakusho. Vládne žhnoucí démonickou energii a dokáže své nepřátele zapálit hrůzostrašným útokem Dragon of the Darkness Flame.

Jump Force je nyní k dispozici pro PlayStation 4, Xbox One a PC přes Steam. Deluxe Edition, která navíc obsahuje Character Pass 1 je dostupná pro Switch. Naši recenzi si můžete přečíst zde a hru zakoupit v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.


Dragon Ball Z: Kakarot

Do hry Dragon Ball Z: Kakarot připravuje společnost Bandai Namco nový balíček doplňků. Do konce roku tak bude ke stažení DLC A New Power Awakens - Part 2, který si můžete níže prohlédnout na nových screenshotech.

A New Power Awakens - Part 2 lze získat pouze zakoupením Season Passu nebo balíčku A New Power Awakens Set a bude hlavně o nových horde bitvách Z Warriors proti Frieza Force. Frieza bude se svými spolubojovníky útočit na Zem a hráče tak bude čekat souboj s obrovským množstvím nepřátel. Z Warriors budou moci kombinovat své útoky a používat super silné údery díky nové technice Z Combinations.

Jak již bylo dříve oznámeno, doplněk bude obsahovat také nové Mob Battle. Jde o nový bitevní systém, který vás postaví proti obrovskému davu více než 100 nepřátel, útočících současně. Hráči proti nim mohou použít své získané schopnosti a dovednosti nebo útoky Z Combination, kombinovat je s podpůrnými postavami a novými speciálními pohyby a technikami, přidanými do hry Dragon Ball Z: Kakarot prostřednictvím různých DLC. Navíc půjdou použít úplně nové skilly na kompletní vyhlazení nepřátel jako je Maximum Kamehameha a Extreme Speed ​​Fist.

Dragon Ball Z: Kakarot rozšíří současně také bezplatná aktualizace, která představí novou bitevní karetní minihru (obrázky najdete na konci galerie níže).

Dragon Ball Z: Kakarot je nyní k dispozici ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One a přes Steam pro PC. Koupit jej můžete v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpress.sk.


My Hero One's Justice 2

A ještě v rychlosti, podle Ryokutya2089 přibude velmi brzy do hry My Hero One's Justice 2 třetí stahovatelná postava v podobě Itsuky Kendo. Informaci vypustilo do světa poslední číslo časopisu V-Jump. Prý bude ke stažení "již brzy".

My Hero One’s Justice 2 je nyní k dispozici ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a přes Steam pro PC a vy jej můžete koupit i v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.

DLC pro Jump Force, Dragon Ball Z a My Hero One’s Justice 2

Granblue Fantasy: Versus

Cygames vydali pro bojovku Granblue Fantasy: Versus aktualizaci 2.11. možná je to důvod, proč hru znovu spustit, protože do ní přidává postavu Cagliostry. Aktualizace víceméně opravuje celou řadu chyb a také opravuje texty. Aktualizovány byly i bitvy a starší verze již nebudou k dispozici.

Do Granblue Fantasy: Versus tedy navíc přibyla Cagliostro, která je k dispozici za 6,99 dolarů nebo euro, případně za 800 jenů. Pokud si postavu takto zakoupíte, dostanete ještě další doplňkový obsah, včetně speciálního lobby avatara, Star Character ikonu, 2 questy do RPG režimu a kód pro původní Granblue Fantasy (pouze u PS4 verze).

Granblue Fantasy: Versus je nyní k dispozici pro PlayStation 4 a prostřednictvím Steamu pro PC a v prosinci se nám seznam postav rozroste ještě o Yuel.

 

Japonská verze traileru zde.


Corpse Party Blood covered:...Repeated fear.

Corpse Party Blood covered:...Repeated fear. sice již vyšel v Japonsku pro 3DS v červenci roku 2015 a hned další rok v říjnu se dostal i do říjnu Severní Ameriky a Evropy, ale Mages. chystají ještě letos vypustit i digitální Switch verzi této hry. Jedná se vlastně o vylepšený port PSP a iOS hry Corpse Party: Blood Covered.

Switch verze ale bude mít několik málo vylepšení. Satomi Akesaka a Mika Okamoto nadabovaly nové postavy, které se objevují v Extra Chapters a také byly kompletně nadabovány extra scénáře, které byly ve 3DS verzi bez dabingu.


Tales of Crestoria

Pokud jste si ještě z App Store nebo z Google Play nestáhli hru Tales of Crestoria, můžete se nechat zlákat nedávno uvolněným 15 minut dlouhým animovaným filmečkem Tales of Crestoria: The Wake of Sin od Kamikze Douga, který vlastně ukazuje celý úvod do hlavního příběhu hry.

Japonskou verzi traileru najdete zde.


Code: Realize ~Wintertide Miracles~

Začátkem příštího roku vydá Aksys Games na západě Switch verzi hry Code: Realize ~ Wintertide Miracles ~. Switch verze bude k dispozici ve standardní i limitované edici. Ta bude obsahovat sadu pěti 1,5" kovových odznáčků s uměleckými návrhy postav v chibi stylu a s klíčenkou s Cardií v zimním kostýmu.

Příběh hry Code: Realize ~Wintertide Miracles~ sleduje osudy Cardie, izolované v osamoceném sídle rodiny na okraji steampunkové verze Londýna 19. století. Cardia je obětí podivné kletby, která z její krve udělala jed a její dotek je pro každého okamžitě smrtící. Díky sérii velkých i zdánlivě bezvýznamných událostí je Cardia nakonec pronásledována Královskou gardou a unesena gentlemanem Arsenem Lupinem, který je zároveň zlodějem. Následně se seznámí s velkým počtem dalších postav z nejlepší západní literatury. Se svými nově nalezenými přáteli (a samozřejmě nápadníky) se Cardia rozhodne rozluštila tajemství, skrývající se za její existencí.

Code: Realize ~ Wintertide Miracles ~ poprvé vyšla v Japonsku pro PlayStation 4 a PS Vitu v prosinci roku 2017 a až v únoru 2019 na západě. Switch verze byla prozatím k mání pouze v Japonsku a to od 16. července.


Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy

Dnešní poslední zpráva není určena přímo pro nás, ale hodně svědčí o současném trendu vydávání her. Koei Tecmo totiž v Japonsku zrušilo vydání fyzické verze hry Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy pro PlayStation 5. Důvodem zrušení krabicové verze jsou prý "různé důvody".

Místo toho bude verze pro PlayStation 5 k dispozici pouze jako bezplatný upgrade PlayStation 4 verze nebo půjde koupit samostatně, ale pouze prostřednictvím obchodu PlayStation Store digitálně.

Jak již bylo oznámeno dříve, pokud si koupíte PlayStation 4 edici Atelieru Ryza 2, budete ji moci upgradovat na verzi pro PlayStation 5 bez jakýchkoli dalších poplatků. Stejně tak pokud si koupíte digitální verzi pro PlayStation 4, budete si moci zdarma stáhnout verzi pro PlayStation 5.

Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy má v Japonsku vyjít pro PlayStation 5, PlayStation 4 a Switch 3. prosince, v Severní Americe vyjde pro PlayStation 5, PlayStation 4, Switch a přes Steam pro PC 26. ledna 2021 a hned 29. ledna v Evropě. Na západě bude PlayStation 5 verze v prodeji pouze digitálně.

DLC pro Jump Force, Dragon Ball Z a My Hero One’s Justice 2

Zdroj: Bandai Namco, Spike Chunsoft, Ryokutya2089, Koei Tecmo, Mages.,

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama