Jak poběží Devil May Cry 5 na next-genu?
Devil May Cry 5 Novinka Jak poběží Devil May Cry 5 na next-genu?

Jak poběží Devil May Cry 5 na next-genu?

Ondřej Partl

Ondřej Partl

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Budete se muset rozhodnout, zda chcete plynulost nebo větší rozlišení.

Reklama

Devil May Cry 5 bylo příjemným překvapením minulého roku, kdy se série více vrátila ke svým kořenům a nabídla adrenalinové boje, povedený soundtrack a taktéž dobře navrhnuté nepřátele.

Capcom proto oznámil Devil May Cry 5 Special Edition, která se dostane na konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S, přičemž bude digitálně dostupná již v den vydání daných strojů, kdy bychom se 1. prosince měli dočkat i fyzických kopií. Cena je nastavena na 39,99 dolarů.

Tato speciální edice přinese novou hratelnou postavu v podobě Vergila, Legendary Dark Night mód, Turbo mód a ray tracing, jenž by měl vizuál udělat ještě pohlednější.

Tvůrci pak již dříve avizovali, že hra na těchto nových krabičkách poběží až ve 120 FPS. To je rozhodně pěkné číslo, avšak to má háček.

Zaměstnanec Capcomu totiž na stránce ResetEra vypsal nastavení, ve kterých titul může běžet, kdy zjišťujeme, že 120 FPS dosáhnete jen v případě, že ray tracing bude vypnutý a budete hrát s rozlišením menším, než je 4K (není udáno jaké, ale dá se předpokládat 1080p). Pokud bez ray tracingu budete chtít hrát ve 4K, tak docílíte běhu hry při 60 FPS.

Pro nejlepší možný vizuál je ale třeba onen ray tracing zapnout, kdy posléze dosáhnete 60 FPS při rozlišení 1080p a 30 FPS u 4K.

Je tedy čistě na vás, zda dáte přednost plynulosti, nebo raději vizuálu.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama