Horor Visage vyjde koncem měsíce
Visage Novinka Horor Visage vyjde koncem měsíce

Horor Visage vyjde koncem měsíce

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Ideální kandidát na letošní Halloween.

Reklama

Digitální horor Visage vybral v roce 2016 na Kickstarteru poměrně slušnou porci peněz (120 000 kanadských dolarů a požadováno bylo 35 tisíc), přičemž již v té době byla jasná inspirace vydaným teaserem P.T., který se posléze ukázal jako interaktivní ukázka na titul Silent Hills od Hidea Kodžimy a režiséra Guillerma del Tora.

Jak již ale víme, tak projekt této dvojky byl zrušen, nicméně na hororu Visage se stále pracovalo, kdy v roce 2018 vyšel jeho předběžný přístup, jenž si lze zakoupit na platformě Steam za 20,99 eur.

Autoři ze SadSquare studia však oznámili datum vydání plné verze svého projektu, které bylo nastaveno na 30. října, kdy se dočká PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Společně s touto plnou verzí se zvýší i cena, která bude nově činit 34,99 dolarů, tedy nějakých 30 eur.

Z pohledu samotné hratelnosti se můžete těšit na čtyři kapitoly, které dohromady dají zhruba 15 hodin hororového zážitku, v nichž se budete pohybovat jako hlavní hrdina Dwayne po starém domě, kde se udály nenázvuhodné příšernosti.

Nakonec pro vás máme jednu nepříjemnou zprávu, jíž je oznámení nekompatibility uložených pozic s plnou verzí, takže budete muset hrát titul znovu od začátku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama