Nový trailer k Little Nightmares II nám představuje děsivou nemocnici
Novinka Nový trailer k Little Nightmares II nám představuje děsivou nemocnici

Nový trailer k Little Nightmares II nám představuje děsivou nemocnici

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

1

Vývojáři z Tarsier Studios předvádějí pořádnou porci hororové atmosféry.

Reklama

Little Nightmares II, pokračování úspěšné hororové logické plošinovky, se nám opět připomnělo novým trailerem. Ten nám ukazuje jedno z míst, do kterého spolu s hlavní postavou Six a jejím kamarádem Mono zavítáme. A není lepší místo pro vzbuzení správné hororové atmosféry, než děsivá nemocnice.

V Little Nightmares II se Six a Mono nachází v Pale City a snaží se dostat k Black Tower, kterou ovládá tajemný Thin Man, kterého můžeme znát z DLC k prvnímu dílu. Six a Mono se v traileru snaží skrýt před deštěm a jako svůj úkryt si zvolí právě nemocnici. Ta ovšem neskýtá takové bezpečné útočiště, které naši dva hrdinové hledali.

Nemocnice je totiž domovem šíleného doktora a jeho pacientů, které přetvořil k svému vysněnému obrazu. Pokud tedy Six a Mono nenajdou cestu ven, čeká je stejný osud, jako všechny předchozí pacienty. Na své cestě za svobou budou muset běhat, skrývat se a dokonce i bojovat. Kromě toho to vypadá, že důležitou součástí přežití bude v této části i baterka, neboť se zdá, že nepřátele, tedy pacienti, se bojí světla.

Kromě traileru nám vývojáři z Tarsier Studios ukázali i několik dalších záběrů ze hry. Nutno říci, že atmosféra a stylizace působí oproti předchozímu dílu mnohem hororověji a hrůzostrašněji.

Hra Little nightmares II vychází 11. února 2021na platformy PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch a PC. Bezplatný upgrade pro konzole nové generace, tedy PlayStation 5 a Xbox Series X|S vyjde později toho roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama